buraksaibot
Yeni Üye
Herkes iyi forumlar diliyorum. Buna benzer konuların forumda açıldığını bilmekle beraber sağlık sorunlarının kişiye özel olması dolayısıyla konumun kapatılmamasını istiyorum. Konuma geri dönersem 6 yıllık yarı profesyonel basketbol geçmişim var. Bu yaza kadar ne belimden ne de omurgamdan sıkıntı çekmedim. Fakat bu yazın başında karın kası yapmaya karar verdim . Uzun lafın kısası bilgisizlikten dolayı her gün en az 1 saat çeşitli karın hareketleriyle uğraştım ve aşağıda bahsedeceğim sakatlığı yaşadım . Doktor fıtık başlangıcı dedi . Fizyoterapist ise MR sonuclarımı inceleyince bir sorun olmadığını söyledi. MR sonuçlarım şu şekilde (sadece sorunlu olan kısmı yazıyorum )
L4-5 intervertebral diskinde T2 ağırlıklı serilerde dejeneratif sinyal kaybı ve diffüz posterior protrüzyon ile uyumlu görünüm vardır. Bal nöral foramenler inferiorda daralmıştır .L5-S1 intervertebral diskinde T2 ağırlıklı serilerde dejeneratif sinyal kaybı ve sağ posterolateral protrüzyon ile uyumlu görünüm vardır.Sağ nöral foramen inferiorda daralmıştır. Sonuç : lomber vertebralarda açıklığı sola bakan skolyoz ve tariflenen disk patolojileri.
Bu sakatlığı veya benzerini geçiren ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşların her türlü fikir ve önerisine açığım . Yardmlarınızı bekliyorum
L4-5 intervertebral diskinde T2 ağırlıklı serilerde dejeneratif sinyal kaybı ve diffüz posterior protrüzyon ile uyumlu görünüm vardır. Bal nöral foramenler inferiorda daralmıştır .L5-S1 intervertebral diskinde T2 ağırlıklı serilerde dejeneratif sinyal kaybı ve sağ posterolateral protrüzyon ile uyumlu görünüm vardır.Sağ nöral foramen inferiorda daralmıştır. Sonuç : lomber vertebralarda açıklığı sola bakan skolyoz ve tariflenen disk patolojileri.
Bu sakatlığı veya benzerini geçiren ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşların her türlü fikir ve önerisine açığım . Yardmlarınızı bekliyorum