FİTNESSLE ILGILI 2 TANE SORUM :)

Selamun aleyküm
1-) Şimdi beyler ben makinelerde artık aletmi ne desem en düşüğü zaten 15 kg ben 15 kg yapabiliyorum. 15 kg nın üstü bana ağır geliyor ne yapmalıyım. 15 kg 30kg 40 kg 50 kg 60kg boyle gıdıyor sanırsam en yuksegi 60 kg neyse . Yani kollarım güçsüz ve zayıf ne yapmalıyım (BAKIN DAMBIL DEMİYORUM ALET DİYORUM) Alet dediğim ÖRNEK: Pec deck , Back Lat Pulldown bunlar diğerlerinin ismini bılmıyorum. Yani kollarım güçsüz ve zayıf ne yapmalıyım. Şınav 10 tane zar zor çekebiliyorum. Barfiks 1 tane bilene çekemiyorum. ne yapmalıyım sizce?. 15 kg den çalışmaya devammı edeyim. sanırsam kollarımı geliştirmem lazım
2-) ŞİMDİ GELELİM 2. SORUMA Beyler arkadaşlarım 30 kg yapıyor çünkü onların kolları kalın kilolular . ben ıse 15 kg şimdi onlar dahamı çok gelişecek benden daha üstün kg yaptıgı için. yani ben dahadamı az gelişecem onlara göre.
YAŞ 15 BOY 1.65 KİLOM İSE 58

Selamın aleyküm sabırlı ol bende ilk başladıgım zamanlarda arkadaş cevremden açik ara farkla düşük kilo calisiyordum bench preste boş barla başlayıp 3. Sete 10 kiloyla yardımlı calisiyordum :) 5. Ayımı doldurmak üzereyim 47 kilodan 58e geldim ve suan 70 kiloya kadar cikiyorum yardimli tabiki. Diyecegim o ki sabırlı ve kararlı ol düşük kilo kaldırman psikolojini bozmasın aksine daha fazla hirs yap düzenli çalış beslenmene dikkat et gerisi sen farkında olmadan geliyor zaten :)

Selamın aleyküm sabırlı ol bende ilk başladıgım zamanlarda arkadaş cevremden açik ara farkla düşük kilo calisiyordum bench preste boş barla başlayıp 3. Sete 10 kiloyla yardımlı calisiyordum :) 5. Ayımı doldurmak üzereyim 47 kilodan 58e geldim ve suan 70 kiloya kadar cikiyorum yardimli tabiki. Diyecegim o ki sabırlı ve kararlı ol düşük kilo kaldırman psikolojini bozmasın aksine daha fazla hirs yap düzenli çalış beslenmene dikkat et gerisi sen farkında olmadan geliyor zaten :)

ABİ Bİ SORUM DAHA OLACAK SANA BENİM YAŞ 15 BOY 1.65 KİLOM ISE 58 BENDE GÖBEK VAR O GÖBEĞİ İNDİRİP OYLEMİ KARIN KASI YAPAYIM ? GÖBEĞİ İNDİRMESEM GÖZÜKMEZMİ KARIN KASLARIM ?YANİ BULK DONEMINEMI GIREYIM YOKSA DEFINASYONAMI ?

Back
Yukarı