Evsiz Bodybuilder (Jacques Sayagh... Homeless Bodybuilder)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan weger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adamın supplementlere bak stock yapmıs, benım anlamadıgım herıfın evı bıle yok bu supplementlerı nerden buldu :D sponsoru var desem sponsor gıder buna kalacak yer bulur supplement vermez ilginc valla :D dılenerek cıkartıyo desem dılense anca gunluk yemesıne ıcmesıne gıder dıyecem. İlginc ama bana kalırsa tamamen reklam zaten supplementlerınde orda markaları belli reklam oldugu

viral reklam gibi ama emin değilim günahını almayalım :)

Enteresan, normal alması gereken besinleri nasıl alıyor acaba gerçi adamın evi yok supplement stoğu var, o da ayrı bir merak konusu. Keşke söylediklerini anlayabilseydik belki orda anlatıyordur durumu ama bana pek mümkün gibi gelmedi ya

Adam gerçekten evsize benziyor. Ayaklarının altı yalın ayak yürümekten nasır tutmuş. Bir düzmece olsa, bilemiyorum, böyle olmaz gibi..
Eskiden bu işi yapmış, sonradan iflas etmiş ve evsiz kalmış da olabilir.
Belki de supplementleri eskiden beraber çalıştığı arkadaşlarından ücretsiz alıyordur.
Bağış tabağında da hasılat fena değil gibiydi sanki :)
İyi senaryo yazdım ama mazeret değil, çözüm ararsak bir şekilde istediğimizi az-çok gerçekleştirebiliriz.

@TycoLoN
Yaw bu arkadasin her yazdigina baktigimda is yeri bilgisayarim bloke oluyor,asiri yüklenme gösteriyor,bi sekilde yasaklama imkanim varmi,ayarlardan görememe felan?
Arkadasa bir lafim yok,imzasina istedigini koyabilir ama bilgisayar Beyaz bayrak cekiyor bu Garip figürler yüzünden ve isyeri bilgisayari oldugu icin endiseleniyorum.Bir caresini bilen varmi?Forum ayarlarindan bu arkadasi görememe gibi bir Ayar mevcutmu?

Firefox kur abi ardından adblock eklentisini kur. Hepsini yaptıktan sonra Forumdaki arkadasin imzasında olan resme sağ tıkla engelle de tamamdır.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haha hiç gülceğim yoktu .
O yaşta adamın vücuda bak . Tahminen 50 yaşlarında vardır, o yaşta birinin vücudunda çatlaklar oluşur. Adamın vücudunda bir tane çatlak yok, hem evsiz. vücuduna nasıl çok iyi bakmış acaba .
Şınavla falan çıkarmış bu vücudu herhal hahha :d
Dilendiği paralarıda supplemente harcamış herhal :D
O yaşlarda birinin testesteron ve gh seviye az olası gerekirken herifinki uçmuş herhal :d
Bu adamda gh var ,derine bakarsanız ince. Vücudu pürüssüz yağsız .
O yaşta dışarda neyle beslenerek bu vücudu çıkarmış :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı