Evrime İnanıyor musunuz???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aytosh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evrime İnanıyor musun?

• Total voters
    32
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olaya boyle basit bakamazsin ikisi ayni sey degildir nezaman birisiyle tartissam boyle basit ornekler veriyor yok kendiliginden olmaz yok su yok bu ben iki sayfadir bilimsel ornekler deneyler kanitlar anlatiyorum bana bunlarla gelin cimento bacayla degil

bizde bilime bakarak diyoruzki allah var ordaki sadece bir örnekti ama onu bile anlamamışsın ....senle bu konularda aynı noktaya varamıyacagınmız kesin ben seni ne anlattıklarımla müslüman yapabilirim nede sen beni anlattıklarınla ateist yapabilirsin onun için fazla bişey yazmak istemiyorum ..zaten inanmak isteyen biri için deliller apacık ortada ....

Konunun açık kalması adına sonuna kadar diretiyorum.

Dine, inanışlara, inanmayışlara, bilime, bizlere, arkadaşlarına ve en başta kendisine saygılı olmayı öğrenememiş bir kişinin en ufak bir rencide edici mesajında bu başlık ne yazık ki kapanmak durumunda kalacaktır.

Son kez bilginize sunarım.

Bu noktaya kadar bu kadar üst düzey üslup ve forumumuza yakışan bir adapla ilerlettiğimiz bu güzel tartışmayı sonlandırmak zorunda kalmayalım lütfen.

Not:
Önceki kırıcı mesajları başlığa taşımamanız ve özelden tartışmayı sürdürmeniz ricamdır.

Tartışmayı bu noktaya kadar getiren ve medeni olarak tartışabilen, tartışmaya çalışan herkese yürekten teşekkürler.

Eminim ki bu başlığı çok daha ileriye düzeyini bozmadan götürebilecek anlayışta, sabırda ve bakış açısında birçok kişi var forumda.
Bunu görmek bile hepimiz için çok gurur verici.

Ancak, bu noktadan sonra tartışmayı aynı seviyede sürdürmek pek mümkün görünmediğinden ötürü başlık kilitlenmiştir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı