Evimin odası...

Kumar28

Üye
Merhaba evimin en arkada boş olan odasına güzel birşeyler yapmak istiyorum. Yarısını ağırlık eşyaları ile doldurdum. Duvarlara,cama,yerle,vs.. neler yapablirim,aklınızda neler var? Yardım ederseniz sevinirim.

Ev sizin mi yoksa kira mı ? Sizinse çok güzel şeyler yapılabilir. Ama kiraysa biraz daha kısıtlayıcı olmak zorundasınız.

En basitinden duvarlara stickler yapıştırabilirsiniz. Ciddi anlamda güzel sticklerlar var tarzınıza göre alıp yapıştırabilirsiniz

Ev sizin mi yoksa kira mı ? Sizinse çok güzel şeyler yapılabilir. Ama kiraysa biraz daha kısıtlayıcı olmak zorundasınız.

En basitinden duvarlara stickler yapıştırabilirsiniz. Ciddi anlamda güzel sticklerlar var tarzınıza göre alıp yapıştırabilirsiniz

Ev kira ama 15 yıldır burdayız sıkıntı olmaz.. Başka tavsiyeleriniz varsa söyleyeblirsiniz

duvarına poster yapıştırabilirsin (katy perry) tercihim
Ben olsam Kafamı dinleyecek bir oda yaparım.kücük kanepe sadece roman makale vs kitaplarımı koyacak bir dolap teknolojiden uzak bir ortam.

Eğer orda ağırlık çalışıyorsan motive edici fitness modelleri yada vg posterleride olabilir ;)

Eger ben Öyle birşey yaparsam ailem ve arkadaşlarım cinsel tercihim konusunda farklı düşünürler :D
Sorma ya bu tip arkadaşlar çok tehlikeli agzına bi düştünmü düşüş o düşüş patlar gider, tedbirli olmak lazım :)

Hehehe :D oda da güzel birşeyler yapmak istiyorum diyince biraz yanlış anladım.

Ama gerçekten odanı spor salonuna çevirebilirsin ilk bar al sonra ayarlanabilir dumbell felan fly makinesi alabilirsin

Motivasyon posterlerini doldur önce :)

Motivasyon gercekten cok onemlı.Hatta bazı zamanlar oyle gereklı oluyor ki su gıbı ıhtıyac duyuyorsun o anlar.Bırde calıstıgın odada karsında durması cok cok guzel :D

Anlaşıldııı posterlerden başlıyorum :) bazı yorumlarınızda gerçekden komikti :D ehehe teşekkürler

Odada çalışma yapacaksan müzik olmadan olmaz kaliteli bir ses sistemi al ve bilgisayarını zenci müzikleri ile doldur.. Ardından istediğin gibi çalışabilirsin postere falan ihtiyacın yok :D

Son düzenleme:
Ses sistemi aldım ve iyi müzikler doldurdum 12gb kadar. Danny boy demişken iki tanede poster aldım.biri kadın shakira .k diğeride Ryan GOSLİNG baktıkça ağlıyorum :(:(

Back
Yukarı