Evdeki Cardio programim degerli yorumlarinizi bekliyorum

CeidoX

Üye
Merhaba arkadaslar oncelikle soyliyeyim telefondan yaziyorum yazim hatalari icin kusura bakmayin.

Dedemlerde bir tane 5 6 senelik dedemin kondisyon bisikleti var. Dedemlerde kalmaya basladim bisikleti denedim gayet guzel calisiyor ayarlarindada sikinti yok duzenli olarak biniyorum aksamlari programimi soyliyeyim

Program :

* 30 dakika bisiklet gunde 1 dakika artiriyorum.
* Uzun sopa ile saga sola 120 x 3
* Tekrar uzun sopa ile capraz sola saga 120 x 3
* 25 x 3 Mekik
* 15 x 3 Yerde ayaklari karina cekip indirme

Beslenme programim:

Sabah : 1 ADET haslanmis yumurta + domates salatalik zeytin Ekmek Yok

Oglen : otelde calisiyorum ne cikarsa azar azar ekmek yok

Aksam : Ton balikli salata yada tavuk gogusu , Tavuk ,balik felan

Bu sekilde besleniyorum ve programim bu yaptigim yanlislari yada yapmam gerekenleri soylersseniz sevinirim.

Merhaba arkadaslar oncelikle soyliyeyim telefondan yaziyorum yazim hatalari icin kusura bakmayin.

Dedemlerde bir tane 5 6 senelik dedemin kondisyon bisikleti var. Dedemlerde kalmaya basladim bisikleti denedim gayet guzel calisiyor ayarlarindada sikinti yok duzenli olarak biniyorum aksamlari programimi soyliyeyim

Program :

* 30 dakika bisiklet gunde 1 dakika artiriyorum.
* Uzun sopa ile saga sola 120 x 3
* Tekrar uzun sopa ile capraz sola saga 120 x 3
* 25 x 3 Mekik
* 15 x 3 Yerde ayaklari karina cekip indirme

Beslenme programim:

Sabah : 1 ADET haslanmis yumurta + domates salatalik zeytin Ekmek Yok

Oglen : otelde calisiyorum ne cikarsa azar azar ekmek yok

Aksam : Ton balikli salata yada tavuk gogusu , Tavuk ,balik felan

Bu sekilde besleniyorum ve programim bu yaptigim yanlislari yada yapmam gerekenleri soylersseniz sevinirim.
Sabah kahvaltıda kepek ekmeyi veya çavdar ye bence
birde sabahları kalktığında da yapabilsen haftada 3 gün sabah akşam
çok iyi sonuç alırsın

Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim.ekmek adeti olarak kac tane yemem gerekir?

Biraz kilo verip oyle gecmek istiyorum agirliga yorumunuz icin tesekur ederim :)

Bu arada benim çok ihtiyacım var cardiyoya eliptik bisiklet almayı düşünüyorum alıpta başladığım zaman dertleşiriz :) (kilo verebiliyomusun falan)

Bu arada benim çok ihtiyacım var cardiyoya eliptik bisiklet almayı düşünüyorum alıpta başladığım zaman dertleşiriz :) (kilo verebiliyomusun falan)

Tabii ki umarim istedigimiz kiloya inebiliriz. Yoksa kilo basa bela olucak ilerki senelerde ne zaman almayi dusunuyorsunuz ve boy ve kilonuz nedir?

ekmek ekmektir kepek olsa bile bol kalori alırsın
onun yerine mısır pirinç patlagı onun gibi birşey vardı mavi yeşilin şuan yanımda ama bakmaya üşendim ondan yersen daha sağlıklı olur + protein de kazanırsın

Back
Yukarı