Evde yaptıgım karın kası antremanım eksiklerim varmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aslann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aslann

Yeni Üye
Alışılmışın dışında hareketi setlendirmiyorum 2 ayrı programı set gibi yapıp o şekilde çalışıyorum sizce yeterlimi yoksa hareket eklemelimiyim

1set
Mekik 40
Sırt üstü yatıp bacakları kaldırma 40
Sırt üstü yatıp bacakları karna çekme 40

2set
V crunch 20
Agırlıkla mekik 20
Bara asılıp bacakları karna çekme 10
Ayakta barı enseye koyup sag saloa dönme 100
Ayakta dumbell ile saga sola egilme 100
plank 3 set 3 çeşit 1 dk

9 hareket felan var yeterli daha ekleme birşeyler , kendin ürettiğin rutinler dışında fitness antrenlerinin bir çok karın programı yaygın kendi programından sonra bir antrenör tarafından hazırlanılmış programı dene , menshealth , musclefitness veya bizim sitede karın antremanları var göz at onlara derim.Her antremanı 1,5 ay devam ettir sonra değiştir :) kasların alışmasın hareketlere..

9 hareket felan var yeterli daha ekleme birşeyler , kendin ürettiğin rutinler dışında fitness antrenlerinin bir çok karın programı yaygın kendi programından sonra bir antrenör tarafından hazırlanılmış programı dene , menshealth , musclefitness veya bizim sitede karın antremanları var göz at onlara derim.Her antremanı 1,5 ay devam ettir sonra değiştir :) kasların alışmasın hareketlere..

Teşşekür ederim dostum ozaman ben bu programı haftada 5 hareket fazladan yaparak 1 ay sürdüreyim 1 ayın sonunda başka programlara geçiş yapayım p90 abriper ı 1 hafta denedim ama nizami yapamıyordum hareketleri o yüzden bıraktım :D

Back
Yukarı