Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belimin yan taraflarında ve özellikle baldırlarımda yağlanma var.Koşu bandına verecek param olmadığı için bu işi evde yapmak istiyorum.Koşu bandından daha az maliyet olarak evde neler yapabilirim?
Dostum evde yapabileceğin tek şey yemene dikkat edip, ufak tefek sıkılaşma hareketlerini yapabilirsin. Tabiki de koşmanın yerini tutmaz ama olduğu kadar.
Hayır sadece diyet değil.Ben sana bir tavsiyede bulunayım , p90x programında cardio adlı bir video bulucaksın bu videoda cardioyu insanlar evlerinde değişik hareketlerle gerçekleştiriyorlar ve bu videoyu izleyerek yapabilirsin.
Aynı şekilde birader yaş 17 boy 1.67 kilo 68 belimin yan taraflarında bayağı yağlanma var.. https://www.youtube.com/watch?v=cEvzL2exAxk şu videodakileri öglen okuldan gelince [17:30 gibi ve akşam yatmadan önce 22:30 gibi 2 kez yapıyorum günde 16 dakikamı harcıyorum yanı sıra şınav ve dumbellda çalısıyorum .. Okulda Yulaflı falan o tarz yağsız yiyecekler yiyorum sabah kahvaltımı yapıyorum akşamda yağsız yemek yiyorum .. Ve belimde incelme var 1 haftada gözle görülür değişiklik oldu. Ortalama günde 2 litre su içiyorum 30 dakika ip atlıyorum .. Olay budur ya öneririm