Evde Vücut geliştirme

Boy : 170cm
Kilo : 59

Arkadaşlar sizcede evde vücut geliştirmek mümkünmü. Bazıları diyor evde 1 sende yapacağın vucudu spor salonunda 3 ay yaparsın diye . Beslenme Olarak Günde Yaklaşık 70-100 gram arası protein alıyorum. Abur cubur yemiyorum. Kendimi max. zorlayabilecek bir antreman programım var. 1 Gün dinleniyorum spor yapmıyorum . Sürekli hareketli bir hayatım var. Sizcede Mümkünmü ?

Mümkün tabi ki, sen yeter ki iste. Salondaki hareket çeşidi alet sayısı fazla bu doğru ama yine de her salona giden evde çalışandan iyi vücut yapar diye birşey yok. 4 yıldır bu sporu evde yapıyorum, sürekli yapmadım ve bilgisizce başladım, arada bıraktığım oldu. Eğer kendini geliştirirsen bilgi açısından hocaya ihtiyaç duymadan kendine program yazabilecek konuma gelirsen yapılır. Al bir halter seti, yanında iki kısa çubuk da veriyorlar. Hiç olmadı kendi vücut ağırlığınla bile bişeyler yapabilirsin. Insanlar bu tip vücut ağırlığıyla yapılan egzersizleri çok basit zannediyor ama şınav kadar mükemmel hareket yok benim gözümde. En basitinden bak street workout yapanlara, çoğunun gayet iyi vücudu var. Önemli olan çabalamak, hedefe doğru ilerlemektir. Başarılar.

Şimdi şöyleki sen gidip televizyon izlerken vs çalışırsan tabi verim alamazsın veya bazı kişiler evde yeterli derecede motive olamadığını söylüyor . Bu tarz bir motivasyon sorunun yoksa evde gerekli ekipmanda varsa gayet iyi vücut yapılır . Benim arkadaşım 3 ay bodye gitti öncesindende kısa bir Street Workout geçmişi var (şuanda yapıyor) benim ondan çok daha iyi vücudum var . Tabi bunun sadece antrenmanla değil beslenmeylede alakası var .

Ne gibi ekipman var evinde
Dumbell seti alıcaktım biliyosun 26 kg aldım . Kapı Barfiksi , Koşu Bandı bide büyük olmasada kum torbası var arada çalışıyorum ama fazla değil . kardiyoyuda fazla yapamıyorum okuldan vs zaman kalmıyor okula yürüyorum kardiyo niyetine 15 tatilde kardiyoya ağırlık vericem düzenli koşucam .

Ben ilk çok araştırdım uymaz vs kapı tahta diye ve genelde internette amerikan kapılara yapıyorlar diye ama aldıktan sonra boşuna yormuşum kendimi dedim . Çıkarıp takması çok basit 1.5 yıldır falan kullanıyorum çok sağlam ben internetten almıştım . İlk başta geniş 2 tane falan çekiyordum netten programlar oluşturdum (vgye başlamadan önce) sadece barfiksle bir süre çalıştım kanatlarda çok iyi hacim oldu ama diğer bölgeler eksik kalınca vgye başlamaya karar verdim .

ben mesela antreman yapacam taktim isim bittikten sonra rahatca cikaririm ozaman[DOUBLEPOST=1417946742][/DOUBLEPOST]Hacı nerden bulabilirim bide ne kadardir onu bide cm leri farklidir

Back
Yukarı