Evde uygulanabilecek sırt hareketleri (barfix hariç,sadece dumbell)

evet arkadaşlar bana bikaç tane sırt hareketi lazım evde çalışmak için ama barfix çekecek yer yok onun yerine dumbell ile lazım..lütfen forumda var demeyin forumda yok , forumda sadece bir tane var ve diğerleri sadece barfix..yardım edenlere şmdiden tşkler.

Aynı konuyu bende araştırmaktayım.evde barfiks durumu bendede yok.birkaç hareket buldum fakat hangi sırt kaslarını çalıştırdığını araştırıp program çıkaracağım ona göre;
l
T-row (evde bar var bende onun için yazdım)
Dumbell Row
Bent over side latarel
Trapez (ben sırt günü çalışıyorum)

evde yapabilecegin sırt hareketleri var arkadasımız yazmıs bende birseyler ekleyeyim lastikle direnc hareketleri yapabilirsin sırt icin mesela lat pull down band la t-pull band la
y,s with band yine band la bir kapıya baglayıp yere oturup cekisler yapabilirsin super ısınmalar saglıyor tavsiye ederim halterle barbel rows dumbelle one arm row mutlaka olması gereken bir hareket deadlifts dizleri kırarak yaparsan alt sırta iyi etki eder yine dumbelle one arm horizante row yapabilirsin

Evde Dumbıl ile yapılabilecek bazı hareketler

damb__l_hareketleri_arka_omuz_ba____.jpg

twoarmhammerdumbbellrowgp0.gif

row.gif

Ayrıca forumda bir çok daha var araştır

Evde uygun genişlikte bir koridor varsa koridor barfiksi alabilirsin, çok ta pahalı bir ürün değil 25-50 TL arasında değişiyor. Ama ne kadar sağlamdır bir araştır istersen... Araştırırken karşına kapı barfiksi de çıkar, ama boyun uzunsa hareketi çok verimli yapamıyorsun bilgin olsun.

Son düzenleme:
Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim..

@Smiley

Sağol dostum gerçi uzun zamandan beri almak istiyorum ama nerede alabilirim bilmiyorum(mağaza olarak)..ondan alamadım bir türlü..yinede teşekkürler.boyum 1.80'e yakın fazla sorun olmaz herhalde.

hepsiburada.com dan alabilirsin fiyatlar dısardaki magzalardan cok daha uygun ben herseyimi burdan alıyorum indirimde genelde oluyor

Back
Yukarı