TuTüTuTü
Üye
Merhabalar,
24 yaşındayım ve bayanım. 2 senedir evde fitness mı deniyor, vücut geliştirme mi deniyor, tam adını ve farkını bilmesem de birtakım hareketler yapıyorum.
Ara ara bıraktım fakat yaklaşık 1 senedir, haftada 4 gün 'hareket' yapıyorum, yaklaşık 40 dk sürüyor. Beslenme şekillerini ve uygun hareketleri okuyarak öğrenerek ve içlerinden seçerek kendime göre bir plan yaptım. Şimdiye kadar fena gitmedi. Evde yaptığım için, sadece ayak için ağırlıklarım var, 3kg. Merak ettiğim şey, protein tozu kullanmak istiyorum artık ve hangisini almalıyım? Çok fazla çeşit var ve bayanlar için farklılık gösteriyor mu? Buraya kadar okuyarak geldim, bu konuda tıkandım. Boy 1.57, kilo 47. Vücut yapım gelişmeye müsait. Yardımcı olursanız sevinirim.
EK: Siteden bir üyenin tavsiyesi kazein oldu. Hangisini öneriyorsunuz? Ve hangi marka?
24 yaşındayım ve bayanım. 2 senedir evde fitness mı deniyor, vücut geliştirme mi deniyor, tam adını ve farkını bilmesem de birtakım hareketler yapıyorum.

EK: Siteden bir üyenin tavsiyesi kazein oldu. Hangisini öneriyorsunuz? Ve hangi marka?