Evde Spor beslenme + salon

Elifd61

Üye
Merhaba arkadaslar
Öncelikle bugünkü menümü ve sporumu paylaşacağım sizinle ve yorumlamanizi istiyorum eksik fazla birşey varmıdır merak ediyorum çoğunlukla bu şekilde besleniyorum çünkü bugünkü menümde tavuk yok ama normalde tavuğuda çok yerim haslama yada ızgara olarak
Birde uyku düzenim kötü çok geç yatıyorum erken kalkıyorum kahvaltı yapmıyorum bunun bana ne gibi yan etkisi olur bunuda merak ediyorum
Menu
Kahvaltı yok

Öğlen yemeği 15.30
1 tabak haslanmis bulgurlu yağsız yoğurtlu salata limonlu
1 bardak filtre kahve

Ara 17.20
1 bardak yeşil çay
2 adet hurma
1 kutunun yarisi cilekli activia yoğurt

Akşam 19.00
1 bardak filtre kahve
1 dilim karpuz
4 yk nesfit yulafli gevrek 200 ml light süt

Ara 20.00
1 bardak kayısılı çay
1 küçük nektarinin yarısı
5 6 adet kiraz
2 adet kayısı
Arkasından yulafli unsuz şekersiz muhallebi 1 kase

Su 3 litre

Spor
2600 ip atlama
15 dakika jullian level 1
15 dakika leslie 1mill
50 squat
50 mekik
10 sınav
400 bacak ve kalça egzersizi

Akşam 23.00 (yapacağım bu aksam)
2600 ip atlama
10 dakika jullian level 1
50 squat
50 mekik
10 sınav
400 bacak egzersizi
5 dakika tüm vücut antrenmanı (30gun fit adli programdan)
Sizce nasıl bu program
Pazartesi tekrar salona başlıyorum gecici olarak yaptığım bir program
+ Olarak cla da kullanıyorum

çok kötü. en azından uykunun çok verimli saatlerde olması gerekiyor. onun yanı sıra beslenme çok yetersiz. gerçi amacını göremiyorum. amacın nedir?

çok kötü. en azından uykunun çok verimli saatlerde olması gerekiyor. onun yanı sıra beslenme çok yetersiz. gerçi amacını göremiyorum. amacın nedir?
Evet uyku konuşu Çok doğru çok haklısın düzene sokmaya çalışacağım
Amacım yağ yakmak + kas arttırmak nasıl bir beslenme uygulamalıyım örnek verebilirmisin çok saçma besleniyorum farkindayim ornek bir menu fikir verebilir tesekkurler

Aslında biraz araştırsaydınız Youtube'da yüzlerce beslenme ve antrenman videosu olduğunu görürdünüz.
Ege Fitness veya Ağırsağlamın beslenme ve antrenman üzerine videolarınızı izlemenizi tavsiye ediyorum bu sayede kimseye ihtiyaç duymadan kendi beslenme programınızı ve antrenman programınızı oluşturabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Aslında biraz araştırsaydınız Youtube'da yüzlerce beslenme ve antrenman videosu olduğunu görürdünüz.
Ege Fitness veya Ağırsağlamın beslenme ve antrenman üzerine videolarınızı izlemenizi tavsiye ediyorum bu sayede kimseye ihtiyaç duymadan kendi beslenme programınızı ve antrenman programınızı oluşturabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Çok tesekkurederim göz atacağım

Back
Yukarı