evde nasıl bir antreman yapabilirim spor salonuna ara verdim

can y

Üye
merhaba spora ara vermek zorunda kaldım maddi durumlardan beslenmedende biraz kısmak zorunda kaldım o yüzden salona gitmiyeceğim 2 3 hafta boyunca evde yağ yakmaya devam ederken kaslarımı şekillendirebilceğim hipertrofi yapabilceğim bir program önerirmisiniz mesela şınav squat dips leg raise gibi hareketler olan hatta bunları ardarda yapıp hiit kardio şeklinde sonra kısa dinlenme koyup bunu 6 7 set tekrar yapsam sizce daha fayalı olmazmı hem zamandan tasarruf edip daha fazla kalori yakarım lütfen yardımcı olurmusunuz

merhaba spora ara vermek zorunda kaldım maddi durumlardan beslenmedende biraz kısmak zorunda kaldım o yüzden salona gitmiyeceğim 2 3 hafta boyunca evde yağ yakmaya devam ederken kaslarımı şekillendirebilceğim hipertrofi yapabilceğim bir program önerirmisiniz mesela şınav squat dips leg raise gibi hareketler olan hatta bunları ardarda yapıp hiit kardio şeklinde sonra kısa dinlenme koyup bunu 6 7 set tekrar yapsam sizce daha fayalı olmazmı hem zamandan tasarruf edip daha fazla kalori yakarım lütfen yardımcı olurmusunuz
Kardeşim anladığım kadarıyla kas yapmak değil yağ yakmak istiyorsun yani define olmak. Fakat evde spor yapacaksın. Öncelikle eğer bahsettiğin şekilde bir spor yaparsan yani agirliksiz bir spor, yag yakarken kas kutlesinden de kayip olur. Definasyon döneminde mümkün olduğunca ağır ve sert idmanlar gerekir. Çünkü kaslara " çalışıyorsunuz " mesajini vermen gerekiyor. Bu nedenle 8 kglik normal bir bar, ayarlamali bir dumbell seti ( 0.75 ağırlık plaklarindan da olmalı. Böylece ağırlığı yavas yavas arttirabilirisin.) Ve mümkünse ayarlamali bir sehba. Bunlar ekonomik açıdan seni zorlarsa ikinci elleri de mevcut. Fakat eğer illa ağırlıksiz yapacagim diyorsan : kasvekuvvet.net / ağırlıksız vücut geliştirme

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam zatne param gelsin eve barfiks demiri bench sehpası bar ağırlık plakası alıcam[DOUBLEPOST=1504371868][/DOUBLEPOST]500 tlm rahat gidiyor bunlara ağırlık plakaları çok pahalı ucuz biyerden bulabilsem plastik olsada olur

Back
Yukarı