Evde karın idmani için önerileriniz?

Devon

Üye
1 yıl oldu bu spora baslıyalı 5 ay ara werdim tekrar devam ediyorum ve 1 ay gecti toparlıyorum yavas yavas ama hiç karın çalışmadım.

haftada 3 gün salona gidiyorum. diger 4 günde evde karın çalışsam diye düşünüyorum bana önericeginiz karın programı nasıl olmalı , kac hareket kac tekrar şeklinde olmalı , 3 gün mü 4 gün mü yapmalıym ?

İki günde bir kez çalışırsan daha iyi verim alacaksındır. Program hakkında birşey diyemeceğim. Mümkün olduğu kadar dayanılamayacak kadar yanana dek yap çalışmalarını ve yavaş formda.

İki günde bir kez çalışırsan daha iyi verim alacaksındır. Program hakkında birşey diyemeceğim. Mümkün olduğu kadar dayanılamayacak kadar yanana dek yap çalışmalarını ve yavaş formda.

Pazartesi , çarsamba , cuma = salondayım

Salı , persembe , cumartesi = karın

olarak diyorsunuz heralde 2günde bir diye.

bi ara 2 hafta yapmıstım yanıyor baya ama acı olmadan karın kasıda cıkmaz biliyorum :D

Pazartesi , çarsamba , cuma = salondayım

Salı , persembe , cumartesi = karın

olarak diyorsunuz heralde 2günde bir diye.

bi ara 2 hafta yapmıstım yanıyor baya ama acı olmadan karın kasıda cıkmaz biliyorum :D

Evet, söylediğin günlerde yapsan yeterli olur bence. Bildiğin gibi karın kasları için yoğun bir programa gerek yok; yeterli çalışma, beslenme ve belli bir yağ oranında ise vücut problem olmaz.

4 gün karın çalışırsan karın kasların namı diğer baklavaların asla hacim kazanmaz ve belirginleşmez :)

Düzenli olarak dinlenmekte bu sporda çok önemli.Program istersen LL Cool J diye bir holywood yıldızı var onun çalışma sistemi güzel google yazarsan belki bulabilirsin bir yerde gormustum bakayım bulursam koyarım hemen.

4 gün karın çalışırsan karın kasların namı diğer baklavaların asla hacim kazanmaz ve belirginleşmez :)

Düzenli olarak dinlenmekte bu sporda çok önemli.Program istersen LL Cool J diye bir holywood yıldızı var onun çalışma sistemi güzel google yazarsan belki bulabilirsin bir yerde gormustum bakayım bulursam koyarım hemen.

tabiki biliyorum dinlenmenin önemini ama profesyoneller karın kasının haftada en az 3 kere istenilirse hergünde çalışılabilir diyor :)

programı merak ettim bu arada

Back
Yukarı