Arkadaşlar ben kısaca kendimden bahsedeyim boyum 182 cm 61 kg yim dar omuzluyum kilo almakta çok zorlanıyorum zaten belli oluyo boy kilo oranındanneyse ben spora 2 yıl önce bim ve a101 e gelen 5kg lik iki dambılla başladım plastik bilirsiniz 1.5yıl bunlar vardı bir 5 ay önce evime 40 kglik dambıl seti aldım çalışmaya başladım bayağı faydasını gördüm ne yalan söyleyim 5 ay öncd 54 kg civarıydımşiödi az da olsa toparladım sayılır neyse bende halter barı yoktu arkadaşım sporu bıraktı o bana hediye etti 30 kg+halter barı ben şimdi evde değilim yazın annemle babamın yanına geliyorum spor yapamayacağım okullar açıldığında başlayabilirim en iyi ihtimalle bana 10aylık bir hacim + güç antrenmanı hazırlayabilirmisiniz ama sadece dambıl ,halter gibi makina falan yok dedemgilde(okul zamanı onlarda kalıyorum) 12.sınıfa geçtiğim için yoğun olacak günlerim o yüzden birde üniversiteye gideceğim için bana 10 aylık bir tüm vücut haçim ve güç antrenmanı hazırlayabilirseniz yada yararlanacağım yazılar gösterirseniz çok teşekkür ederim video atmazsanız sevinirim çünkü internetim yok 250mb oyüzden şimdiden ellerinize sağlık arkadaşlar iyi günler ve ben kısa bicepsliyim.