evde fullbody

yavaş yavaş hacimlenmek için bence (squat, deadlift, benchpress) olmak üzere ana hareketleri temel alarak ve bunlara birer tane bicesps-triceps-göğüs-karın -sırt hareketi ekleyerek yani fullbody girmelisin. ben bu şekilde başlayalı 4 ay oldu gelişimimi görebiliyorum.
 
3*12 military
3*20 squat
3*30 leg extansiyon
3*10 deadlift programa bu şekilde başlıyorum ilk 30 dakika sürüyor military-squat-leg-deadlift , military-squat-leg..... diye 3er seti tamamlıyorum. bayağı bir nefessiz kaldığım oluyor gerçekten zorluyor.
plakaları değiştirdikten sonra bu arada bikaç dakika nefes alıyorum sonra ikinci 30 dakikaya başlıyorum
3*15 bench
3*12 curl
3*15 triceps
eğer gücüm varsa hafif kiloyla widebenchpres, contrantrasyon curl ve bentoverdumbellrow ile bitiriyorum kollar şişiyor mutlu oluyorum.
dediğim gibi beğenmemiş olabilirsiniz ama 4 aydır çalışıyorum kendimi önce sakatlamadan dayanıklı hale getirmeye çalışıyorum.
 
Ben 4*12 yapayım istiyorum.tek hareket[DOUBLEPOST=1419792742][/DOUBLEPOST]60 KD.ağırlık şeyim var[DOUBLEPOST=1419792772][/DOUBLEPOST]60 kg.ağırlık setim var
 
yaver yukarıdaki set sistemin benim ilerde yapmayı düşündüğüm şey.3-4 ay daha fullbody gidip sonra dediğin yoğunlukta bölgelere yüklenmeyi düşünüyorum.
 
Back
Yukarı