Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 2 aydır kıck box yapıyorum ve evime box için bişiler almak istiyorum ama evde torba alıcak kadar yer yok sızce ne alabilirim ? ayrıca vücut geliştirmekte istiyorum evımde kapı barfıksı dumbell yay falan var bunlar yeterlımıdır ? tavsiyelerinizi bekliyorum..
2aydır gittim diyosun daha ne olacak ki Yani Sen boxta nasıl bir antreman izliyosun sen bilebilirsin.Boxxtan önce Koşu ve ağırlık kaldıran adamda var Direk Box giren adamda var.Artık Maddi durumunun el verdiği şekilde ve sevdiğin spor aletlerini alırsın.
İşte cardio vasculer sistem için Koşu badı,Bidiklet
Ağırlık çalışma için ağırlık istasyonu v.b Seçim sana Kalmış
Ben Teakwondocuyum Fakat Ağır çalışıp Streching Yapıyorum sadece bu da bana yetiyor Çok profesyonel miş gibi çalışmıyorum Ama yeterli olduğunu düşünüyorum Ağırlık derken 12kglik Plaka dumbellerle çalışıyorum Çok fazla değil Ama İşte idare ediyo