evde 2 ay ardından spor salonu

ailbay

Üye
evde 2 ay spordan sonra 2 gündür spor salonuna gidiyorum fakat hocalar beni ewde yaptığımdan daha hafif kilolarla başlattılar evde yaptıklarımı yok gibi sayıyorlar ama onlar böyle dewam ederse 2 hftaya ben ağırlıkları artrcam ve hergün yürüyüş bisiklet mekik ardından bir bölge şeklinde çalşıorum normal mi.ON whey almayı düşünüyorum yanında kreatin almalı mıyım? teşekkürler

Son düzenleme:
aslinda 2side tavsiye edilmez 2 aylik sporcuya ama beslenmen duzensiz, zayif diyorsan whey kullanabilirsin ama iyi beslenme en makbuludur her zaman.

spor salonundaki hocalarına güvenmelisin... öncelikle beslenme çok önemlidir.beslenmenizi düzene sokmalısınız.ON WHEY protein tozu iyi bir ürün olup tavsiye ederim. şunu unutmayalım evde vücut geliştirme ve fitness yapılmaz iyi bir tesis ve antrenörler eşliğinde yeterince bilgi sahibi olduktan sonra belki evde yapabilirsiniz.

2 aylık bir sporcusun bence her gün bir bölge çalışmak yerine günde 2 bölge çalıştırabilirsin...

dinlenmeye dikkat ettikten sonra her bölgeyi haftada 2 defa çalıştırabilirsin, 2 ay böyle bir program uyguladıktan sonra her bölgeyi haftada 1 defa çalıştıracak şekilde başka bir program uygulayabilirsin...

kreatin için kesinlikle çok erken, hatta whey için bile... sen doğal yollardan düzgün beslenmeye çalış bence...

2 ay suplement alımı için çok erken en azından 6-7 aylık bi alt yapı oluşturmanı öneriyo hocalarımız...aycan1903 ün dediği gibi bölgeleri ayırarak ayrı günlerde çalışmanı tavsiye ederim...

göğüs-biseps
kanat-triceps
omuz-bacak

yada

göğüs-karın
omuz-bacak
kanat
biceps-triceps

en çok kullanılan programlardan bazıları bunlardır bu tarz bi program oluşturarak iyi sonuç alacağını düşünüyorum...

yeni basladıgın icin en azından ilk 3 ay hic bir sey kullanmamaya bak supplement olarak.. tamamen dogal yollardan beslenmeye calıs... calısmaya gelince günde en fazla 2 bölge calıstır ama simdilik hocan nasıl diyorsa öyle yapmanda fayda görüyorum

Spor hocalarının çoğu sanırım öyle yapıyolar 5-6 aya kadar çalışmış kişilere yeniden sıfırdan başlatıyolar mantıklarını hala çözemedim..

Back
Yukarı