doğma büyüme aynı mahalledeyiz bizim komşunun oğluyla....kankam benim
ben 20 yaşındayım o 22 yaşında....evlerinin terası var açık havadar bir yer....
antrenmanlarımızı terasta akşam üzeri yapıyoruz....
bench press sehpamız , Z barımız , ayarlanabilir 4 tane kısa bar , bir tane düz bench barbelimiz ,
iki adet 5 kg lık standart dumbellimiz ,
50 kg ramdam fazla ağırlık plakalarımız var ( benchte yetmeyince ek olarak arabaların fren disklerinden ekliyoruz )
barfiks demirimiz ( kendimiz yaptık su borusunun içinden çelik halat geçirip terasın çatısına bağladık )
Dips aletimiz var kaynak makinesiyle kaynak ettik bench masasına....
babam kaynak yapabildiği için dips ve bench press aleti el yapımı......profil demirden demircide
yaptırabilirsiniz.....( Beyin Bedava

)
atlama ipimiz , kum torbamız ve 2 çift boks eldivenimiz var.....eski bir kanepemiz var orda da mekik
çalışıyoruz
ayrıca olimpiyatlarda jimnastikçilerin asılıp hareket yaptığı 2 tane yuvarlar demirli bir aletimizde var barfikse
alternatif olarak....
ayrıca yarış bisikletim var ona bir tane trainer yaptırdım...kondüsyon bisikleti olarak sabit kullanabiliyorum....
hava güzel oluncada dışarda kullanıyorum (googledan araştırabilirsiniz trainer diye geçer....)
ayrıca lisanslı bisikletçiyim...
Şimdi dostlarım gördüğünüz üzere çakma spor salonumuz var...küçücük bir yer ve çok iş görüyor.....yeterki
insan istesin harikalar yaratır...muhammmed alininde dediği gibi gerçek şampiyonlar spor salonlarından
çıkmaz içlerinde amaç ve hayal olanlardan çıkar...velhasıl kelam yaptıklarımız böyle dahada genişletmeyi
düşünüyoruz.....sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım....iyi günler