Evde 1 aylık düzensiz çalışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enes58

Üye
Merhaba arkadaşlar

benim evde dumbell setim var ayarlanabilir ve 1 aydır yani ramazanın başından beri kendi araştırdıklarımla çalışmaktayım
yağlıydım fakat bu 1 ayda ramazanında yardımıyla yağımı baya bi azalttıgıma inanıyorum simit bölgesi falan cok eridi keza göbegimde öyle zaten fazla yoktu
benim sıkıntım gögüs bölgesinde
1 sene önce jine ameliyatı oldum gögüslerim suan düzgün gibi ancak egilince falan hala ucları sarkıyor sıkılastırmanın ve gögüsümün ortasında bosluk var burayı nsıl doldurabilirim hangi hareketler bunu hızlandırabilir zaten üniler acılınca bi spor salonuna yazılcam bu sene fakat evde 2 aylık bi sürect dumbellarla belrttigim bölgeleri nasıl çalıştırabilirim 1 aydır yaptıgım hareketler

Dumbell bench press 15x3
Dumbell flyes 15x3
Dumbell bench press close 15x3
Dumbell pullover(yeni başladım buna) 10x2

resimler mevcut.. Ve bir şey daha ekliycem meme ucum biraz büyük sanki hani ucu yumuşak ve geniş lütfen yardımcı olun gerektigi kdar çalışırım yeterki işe yarıycagını bileyim.

Eklentiler

• pdnd5.jpg
    pdnd5.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 336
  • pdnlw.jpg
    pdnlw.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 310
evde duzenlı calısmak ıstıyorsan ınsanity (yag yakımı), p90x (yag yakımı ve kas yapma), focust25 (yag yakımı), body beast (kas yapımı) gibi programları yapabılırsın.

ben bunların cd sine ulaşamıyorum netimde kotalı zaten indirme linkleride yok elimde malesef bu fotolar 1 ay öncesine ait şuan yine daha iyi durumdayım ama dedigim gbi gögüslerin ucu cok yumuşak

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:38 ----------

Beyler ilk yükledigim foto 1 ay öncesiydi bu da 1 ay sonrası sizce gelişme var mı devam etmeli miyim

http://m1308.hizliresim.com/1d/4/r3qg6.jpg

Ağırlığı arttırman lazım. Mesela 5kg ile 15 tekrar yapacağına 10kg ile 6 veya 8 tekrar 3 set yapman daha verimli olur. Hareketleri yaparken nizami yapmaya çalış dumbbell'leri birbirine çakıştırma. Hareketleri de hergün yapma 1 gün yap 1 gün dinlen. Son olarak beslenmene dikkat et bol proteinli ve az yağlı beslen.

Haftada 3 gün , 4 set Regular Push Up yap.

arkadaşlar tüm yorumlara teşekkür ederim dedigim gibi ilk ay sadece yağlanmayı azaltmaya yönelik yani cok tekrar az agırlık yapmaya gayret ettim ve işe yaradı üni acılana kdar yediklerime dikkat etcem ve kardio yu bırakmıycam günde 45 dk yürüyüş ve yediklerime dikkat edicem üni başladıktan sonra zaten salona yazılıp + L carnitine kullanmayı düşünüyorum vücuddan yağı tamamen attıktan sonra da gelişebilirim sanırım :)
ve bu ragular push up sertleştirir mi gögüs ucunu

Göğüsün iyi görünüm almasında yardımcı olur , orasının tamamen istediğin sertleşmeyi alması için o yağları vücudunun %8-9 oranlarından aşağıya çekmen gerek.Cardioyla beraber en azından şınav programını götür.
Buda Regular Push Upsın yapılışı :
'' Regular Push-Ups - YouTube ''

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-baslayanlar-bolumu/s...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı