kesikparmak
Üye
Arkadaşlar merhaba. Ben zamanı dar biri olarak evde kendi imkanlarımla spor yapıyorum 1 aydır. Ancak belli bir programa göre gitsem daha iyi olacağını düşünüyorum. Aşağıda önce hedefteki kasları sonrada elimdeki malzemeleri yazacağım. Bu hedef ve aletlere göre bana güzel kas geliştirecek bir program yapabilir misiniz? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Geliştirme hedefindeki kaslar:
1-Göğüs
2-Tüm kol kasları
3- Sırt
Yukarıda yazdığım kaslardan anlamışsınızdır zaten. Öncelikli hedefim üst bedeni geliştirmek. Belki daha sonra diğer kaslara da geçerim ama şimdilik tek hedef bunlar
Elimdeki Malzemeler:
1- 2 adet dumbell barı
2- 1 adet Z halter barı
3- 1 adet düz halter barı
4- Ağırlık plakaları ( Tek tek ağırlıkları yazmıyorum. Zaten kendime göre ayarlarım o ağırlıkları)
5- Bükbük
6- Delta direnç lastiği
7- Butterfly aparatlı 4 açılı bench sehpası
Elimdeki malzemeleri kullanabileceğim güzel bir program yapabilir misiniz rica etsem. Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Geliştirme hedefindeki kaslar:
1-Göğüs
2-Tüm kol kasları
3- Sırt
Yukarıda yazdığım kaslardan anlamışsınızdır zaten. Öncelikli hedefim üst bedeni geliştirmek. Belki daha sonra diğer kaslara da geçerim ama şimdilik tek hedef bunlar

Elimdeki Malzemeler:
1- 2 adet dumbell barı
2- 1 adet Z halter barı
3- 1 adet düz halter barı
4- Ağırlık plakaları ( Tek tek ağırlıkları yazmıyorum. Zaten kendime göre ayarlarım o ağırlıkları)
5- Bükbük
6- Delta direnç lastiği
7- Butterfly aparatlı 4 açılı bench sehpası
Elimdeki malzemeleri kullanabileceğim güzel bir program yapabilir misiniz rica etsem. Şimdiden hepinize teşekkür ederim