Evde çalışarak böyle olunur mu?

ipkkr

Üye
Daha güzel anlaşılsın diye aynı pozu vermeye çalıştım :)
Benim vücudum şöyle
IMG_6356[1].jpg

olmak istediğim ise şöyle
IMG_6355.PNG

Evde spor yaparak böyle olabilir miyim? Olabilirsem hangi hareketleri yapmalıyım? Ya da bunu sağlayabilecek bir dvd ya da video vs var mı?

Konuyu açtığınız bölümde bu sorunuzun yanıtı var en üstteki konu galiba , bir bakın kafanıza takılan yerleri buradan veya baktığınız konudan sorabilirsiniz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet konuyu gördüm. Orada daha çok bacak ve kalça üzerinde durulmuş. bacak ve kalça da çalışmam lazım tabii ki ama ben tüm vücut çalışıp karın ve bel kısmına ağırlık vermeliyim diye düşünüyorum. iki fotoğrafı karşılaştırınca en büyük fark karın bölgesinde çünkü. omuzlarda da fark var.

Bel diyetle hallolacak. Yani mümkün.

Evet iki fotoğrafı karşılaştırınca en büyük fark karın bölgesinde, lakin alttaki fotoğraf üsttekinden daha estetik değil. Affınıza sığınarak, sahip olduğunuz 5 gr yağı yakmak yerine, kas kütlenizi arttırmanız daha yerinde olur diye düşünüyorum. Yoksa üstadın dediği gibi diyetle mümkün.

Spor salonuna gitmeye neden korkuuorsunuz yani afedersiniz yiceklermi sizi orda herkez kendi vucuduyla mesgul kimse kimseyi takmiyor zaten :) hani cok maaliyetli bi sey de degil.

yok incelmeye çalışmıyorum. kilo vermek de istemiyorum ki zaten 47 kiloyum. ben aynen bu ölçüde kalıp sadece yağlarımdan kurtulmak ya da yağlarımı kasa çevirmek ve vücudumun sıkı olmasını istiyorum. çünkü karın bölgem ve bacaklarım çok yağlı. ölçüm yaptırmıştım bi keresinde. kas kütlem olması gerekenin çok altındaydı.
spor salonuna gidecek hiç vaktim yok okul yüzünden. öğrenci olduğum için param da yok. o sebeple evde yapabilir miyim diye sordum.

Yapabilirsin aynı zamanda dışarı çıkıp koşu yürüyüş de yapabilirsin.

önerebileceğiniz bir dvd ya da video gibi bi şey var mı düzenli olarak uygulayayım. mesela pilates yararlı olur mu yoksa başka bir şey mi yapmalıyım? kimin videolarını izlemeliyim?

Bodyrock.tv diye bir kanal var Youtube'da. Ona bakabilirsin.

Tam olarak aynısı olamaz ,fotoğraftaki sporcu geniş omuzlu nazaran ince belli büyük ihtimalle kuzey avrupalı bir bayan.Vücut anatomisi herkes de farklı , fakat sıkı çalışma ve disiplinli bir diyet ile olduğunuzdan daha iyi hale gelmeniz işten bile değil.

iphoneda nike training club diye bir uygulama var. oradan 4 haftalık sıkılaşma programı oluşturdum. haftada 3 gün tüm vücut çalışıyorum. hafif dumbbell veya medicine ball kullanılıyor. bu 3 günün içinde dynamic yoga da var. güzel mi sizce?

karın için abripper x öneririm . biraz kardiyoyla alttaki vücuda ulaşabilirsin . bu arada yağlar kasa dönüşmez :)

Programin egzersiz icerigini bilmiyorum ancak full body olmasi avantajiniza, agirlik calismaktan korkmayin ve kendinize gore agir calisin, o resimdeki amaciniza ulasmanizin %30u antrenman ise %70i beslenmeniz olacaktir bu nedenle sadece egzersize yogunlasip daha onemli olani atlamayin...

Sic Semper Tyrannis

yağların yerini kasların almasından bahsetmiştim.
yağlarımı kasa çevirmek dedin ya ordan öyle anlamışım k.bakma . dediğim gibi karın kası için abripperx öneriyorum gerçekten etkili bi programdır. ama bi yandan da kardiyo yapmalısın o görüntüyü yakalamak için

Back
Yukarı