Evde Çalışma Programı Yardım !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba :) Ben body'e yeni başlıyacağım fakat elimde tam bilgi falan yok programda yok. Salona gidicektim fakat bi kaç arkadaşım gitti salonda ilgilenmiyorlar ilk hafta hareketleri gösteriyor sonra bırakıyor veya protein hapı alanlara bakıyorlar. Bende evde yapmak istiyorum ne kadar iyi olur bilmem ama yardımlarınız ile az bucuk birşeyler yaparım herhalde :) :)

Elimde 2 tane 4kg dumbbell, halter, göğüs yağı, sporcu ipi, makas, ayak bilek ağırlığı var bide 2 tane 10kg dumbbell var onlarıda yanında verdiler :) Sizce bunlarla napabilirm bi program yazabilicek veya önericek mesajdan yada buraya yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler :))

sadece dumbellarınız bile bu konuda size yardımcı olacaktır..imzamda flexor hocanın dumbell çalışma programını bulacaksınız ayrıca site de başka bir versiyonu da mevcut..
ancak bu sporda beslenmenin önemini de unutmayıp bir de beslenme bölümünü ve yeni başlayanlar bölümünü incelemenizi tavsiye ederim bir çok konuda sorularınızın cevabını bulacaksınız..
küçük bir anektot olarak ta forum kurallarını okuyabiilirsiniz, başlıkta yardım,acil gibi kelimeleri kullanmamalısınız..
kolay gelsin..

Aynen thetramp'ın dediği gibi flexor hocamızın dumbell ile çalışma programını uygula. Ben sadece verdiği bacak egzersizlerini uyguladım ama süper sonuç alıyorum. Diğer bölgeler için verdiği egzersizlerde oldukça doğru. Başarılar dilerim :)

Yemek uygulamalarına önceden başladım zaten :) Ya ben biraz kısa süre de iyi olmalarını istiyorum basketbol olduğu için kardiyo yaparak kısa sürede iyi vücut belki olur diyorum :/ Ondan bi kaç şey daha aldım ona göre birşeyler bulsam yeter bana zaten

Yemek uygulamalarına önceden başladım zaten :) Ya ben biraz kısa süre de iyi olmalarını istiyorum basketbol olduğu için kardiyo yaparak kısa sürede iyi vücut belki olur diyorum :/ Ondan bi kaç şey daha aldım ona göre birşeyler bulsam yeter bana zaten
bu sporda en önemli faktör sabır, şimdiden birkaç yıl sonra gelebileceğiniz noktayı düşünmelisiniz, bol bol sabit başlıkları okuyun forum size yetecektir, başarılar https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlara-bilgi-sab-t8677.html

Okuyorum zaten forumdan hiç çıkmıyorum :) Ya ben hemende olsun demiyorum tabi ki de hem boyunum uzamasında biraz yardımcı olsun hem biraz kalıplı olsam yeter :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı