sophisticated
Üye
spora 1 nisanda başladım 1 ay koşu bandında çalıştım 5 kilo verdim sonra 3 gün ağırlık 2 gün koşu bandı 2 kiloda bu şekilde verdim. toplam 7 kilo şuanki programım ağırlık ve mekik ağırlık olmadığı günler sadece 30 dk invertal (hit) yapıorum.ben protein olarak toz kullanmıyorum evde annem hangi yemeği yaparsa onları tüketiyorum tabiki yediklerime dikkat ediyorum.ama bir kaç gün tavuk veya balık yemediğim oluyor.yani proteini vücut ağırlığımın iki katı gr olarak almıyorum.Bu şekilde beslenme sistemime çeki düzen vermeden ev yemekleri ile beslenerek çalıştığımda kaslarım nasıl ne kadar gelişir ve gelişme yönümde kaslarım nasıl olumlu etkilenir.vücudum misal 4 ay sonra nasıl bir hale gelir.bu evrelerden geçmiş veya bu evreleri yaşayan birini gözlemlemiş hocalarım veya forumaüye arkadaşlardan yorum bekliyorum.
(1.81 boy 85 kg göbek var göbeğin altında doğal karın kaslarım var atletik yapılıyım pazım 35 cm yorumlamak için gerekli olduğunu düşündüm için kendimi tarif etme ihtiyacı duydum)
(1.81 boy 85 kg göbek var göbeğin altında doğal karın kaslarım var atletik yapılıyım pazım 35 cm yorumlamak için gerekli olduğunu düşündüm için kendimi tarif etme ihtiyacı duydum)