Ev Yapımı Lat Pulldown Machine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

<Deniz

Üye
Ev Yapımı Lat Pulldown Machine
(Çizimler-anlatım-fikir bana ait)
Arkadaşlar evinde dumbell seti olanlar için lat pulldown makinası yaptım sizede anlatayım dedim. =)
(Çok uğraştım lütfen emek hırsızlığı yapıp başka bir isimle başka bir yerde yayınlamayın kesinlikle hakkım helal olmaz.)

latpull12.png

Hadi ya :( Düşünmek + çizim 45 dakika mı filan aldı :(

google da böle seyler war ewt ama cok pahalı...ben cok arastırdım...güzel yapmışısn..hemn demirciye koş

cok pali diyorsunda zaten sana yine patliyacagi ayni fiyat nerdeyse plakalarin kgsi 2.5 tl yapmayin boyle seyler barfiks demiri al birtene bitti olay pusedownda yapmaz siniz olay biter

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:52 ----------

zor birsey degil fazla zaman harcamis 45 dk fazla 2 onu nereye nasil kuracaksun?

bu fikir yeni değil ama çizimler felan güzel ben de bu yaz yapacağım bunun biraz daha fonksiyonlusunu yerden yukarı çekiş felan da olacak

Yorumlarınız için teşekkürler , M.Liberation ben evde ayrıca seti olanlar için yazmıştım ama sizde haklısınız plakalar pahalı :( . Yinede en iyisi salona yazılmak,yazılmadıysanız bile sırt çalıştığınız günler için gidebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı