Ev yapımı ağırlık sehpası(Weighted bench)

Benim gibi öğrenci olup spor salonuna gitmeye zamanı ve maddiyatı iyi olmayan arkadaşlar buyrun ev yapımı ağırlık sehpası.Satın almayı düşündüm fakat bugün İzmir de bi yere sorduğumda 250 TL yi duyunca şok oldum.Hepsiburada da en az 120 TL eden satılıyor.Düşündüm ne yapabilirim diye böyle birşey ortaya çıktı :) Eski kullanılmayan ütü masasının üst tarafını söktüm ve kilerde duran ekmek kasasına koli bandıyla yapıştırdım.Eğer sizde evde çalışıyorsanız ve maddi durumumuz uygun değilse bu tarz yaratıcı düşüncelerle bi sehpa yapabilirsiniz.Just dream and made it :))

Eklentiler

• IMG_20151209_192200.jpg
    IMG_20151209_192200.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 487
ağırlık ile yüklenince sıkıntı olmasın ama güzel fikir kasa yerine daha sağlam bişey bulunsa çok daha iyi olabilir :D[DOUBLEPOST=1449740596][/DOUBLEPOST]ayrıca incline nasıl yapılacak onun içinde altına bişey ayarlasan çok daha işlevsel olacak :D

Sağlamlaştırmak için ek bişeyler yapmayı düşünüyorum göründüğü kadar dandik değil üstünde deneme amaçlı tepindim bişey olmadı :))

olmasi gereken bu aslında ne gerek var onca para bayılmaya işine yaramadığı zaman Sök at bunu diğeri gibi yer kaplamaz maşallah arkadaşım senden daha yeni fikirler bekliyoruz sırada dumbelllar var :D:D

Dumbell için uğraşsam belki bulabilirimde :)) gerek yok 40 kg set ve 120 cm barım var çok şükür ilerde yetmezse plaka yapabilirim :)

Back
Yukarı