ev programı ve gelişim

arkadaşlar yaşım 17 1.88 boyunda ve 70 kilodayım. basketbol la uğraşıyorum. bu ayın başından beri evde şınav mekik dips gibi hareketler çalışıyorum yaklaşık 5 gündür yani. spor salonuna yazılmaya vaktim yok malüm üniversiteye hazırlanıyorum. sizlere sorum çok zayıf olduğum için body yapmakla yapmamak arasında kaldım bu hareketleri yaparsam daha fazla zayıflar mıyım ? yoksa bu program bana olumlu mu olur ? body yi bırakıp kilo aldıktan sonra mı bu işe başlamalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
bu arada programım haftada 2 gün 25x4 şınav 2 gün 33x3 mekik 15x2 dips

forumda kendi ağırlığınla kuvvet kazan programı var illa aletsiz vücut geliştireceğim diyorsanız eğer
beslenmenizi düzenleyin forumda nasıl beslenme programı çıkarılır buda mevcut
sporcu beslenmesi ile birlikte body building sporunu yapın ilk hacim için çalışıcaksınız zaten zamanla kilo alırsın hacimli güçlü bir vücudun olur birde kilo alacağım diye sakın abur cubur ve gereksiz ürünlere başvurmayın iyi sporlar

Önce beslenme forumundaki sabit başlıklara göz atsan iyi olur. Kilo alırken önüne geleni yiyerek değil sağlıklı beslenerek kilo al. Kilo alırken antrenmanlarını aksatmamaya özen göster :)

Back
Yukarı