Ev için mekik sehpaları (hangisini önerirsiniz?)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rsL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rsL

Üye
herkese selamlar,
bb ve fforumda çok yeniyim daha bir ayı geride bıraktım dambıllarımla çalışıyorum eve ve iş yerinde.karın kaslarım için mekik sehpası düşünüyorum.sizce hangisi daha ideal olur.birbiriyle üstünlüklerini pek çıkaramadım diğerinde daha fazla şekilde hareket yapılabilir sanırım.görüşlerinizi bekliyorum..

1....

spordelta126.jpg
39 TL

2.. buda aklımı kurcalayan diğeri sanırım diğerine göre daha ideal..

spordelta122s.jpg
66 TL

sizce hangisi ve neden? çok teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
bence ikisi de değil, bunların yerine daha komplex bir ürün öneriyorum sana...

kendim kullanıyorum çok da memnunum, mekik, bench, incline, decline, leg curl, leg extension, preacher curl vs. vs. vs. haretlerini bir arada yapabileceğin bir model.... fotoyu ekledim ;)

NOT: "2.. buda aklımı kurcalayan diğeri sanırım diğerine göre daha ideal.." burada ne demek istediğin anlaşılmıyor :D "diğeri" hangisi ? :D

Eklentiler

• 15282095_0.jpg
    15282095_0.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 1.087
Son düzenleme:
bence ikisi de değil, bunların yerine daha komplex bir ürün öneriyorum sana...

kendim kullanıyorum çok da memnunum, mekik, bench, incline, decline, leg curl, leg extension, preacher curl vs. vs. vs. haretlerini bir arada yapabileceğin bir model.... fotoyu ekledim ;)

NOT: "2.. buda aklımı kurcalayan diğeri sanırım diğerine göre daha ideal.." burada ne demek istediğin anlaşılmıyor :D "diğeri" hangisi ? :D

bunun gibi ürünlerde var ama biraz pahalı o kadar bütçem şuan yok 80e kadar bi ürün bakıyorum :) hedefim karın kasları ve dambıl hareketlernde yardmcı olacak bi alet.
Resimde önerdiğn olsa hayır demezdm tabi :D

notunda demek istediğim 2.Resmdekinin 1.Resme göre daha ideal olduğuydu :D

benim sehpa da ikincisine benziyo dumbellsız olanı eğik , şu ; http://www.ucuzu.com/kondisyon-bisikleti-c3049/dalps/egimli-mekik-sephasi-8222sb-p29476105/

ama sorun şu ki alet evde yatıyor bu aletle mekik çekemiyorum sırtım agrıyo neden acaba ? sehpayıı parayla almadım belese geldi zaten de bosta durmasın calısıyım dyorum ama yok alet oldugu halde yerde calısıyorum mekikleri.

daha önce hiç böyle kambur sehpada mekik çekmedim, acaba kambur olmasından kaynaklanıyor olabilir mi sıkıntı??

eğimli olması seni zorlamış olabilr,tabi daha bilinçli kullanıcılarn cevaplarınıda öğren bence

@emrah
bende internetten alıcam.Faydasını gördün mü? memnunsn sanırm yazdıklarına göre:)

Son düzenleme:
2.Resimdeki delta your gym i sipariş ettim.Bakalım hayırlısı artık,yaza kadar baklavalar görünür inş :D

2.Resimdeki delta your gym i sipariş ettim.Bakalım hayırlısı artık,yaza kadar baklavalar görünür inş :D

mekik sehpasından daha ziyade diyet ile yağ oranını düşürmelisin ki baklavalar görünsün...

yoksa değil mekik sehpası, spor salonu alsan bişey görünmez :D

mekik sehpasından daha ziyade diyet ile yağ oranını düşürmelisin ki baklavalar görünsün...

yoksa değil mekik sehpası, spor salonu alsan bişey görünmez :D

şükürki yağ yok denecek kadar az 60 kiloyum aksine biraz daha kilo almaya uraşıyorum son 2 ayda 5 kilo almak iyi sanırm:D

Weider Marka Sehbalar Hep İyidir Onun Pro Serisi Vardı O Güzel MEkik Sehbası :D

rsL iki ayda nasıl 5 kil aldın ya ben alamıyorum b türlü :(

sağlıksız olduğunu sandığım halde akşamları evde kimse olmadığndan tost (ortalama 2tane) a biraz yüklendim sanırm bide hergün mutlaka pilav yiyorum ekmekli :D
bi beş kilo daha almak istiyorum.
Son birşey daha; yaklaşık altı-yedi yıl 53-55 kg arasındaydım şunan 25yaşındaym ve 60 kg daym sanırm yaştanda etkisi olabilir tam emin değilm.Ama kafamda karar vermştm kilo alıcam diye.tost harici(artık arada bir tost var) sağlıksız beslenmiyorum.Kahvaltım sağlamdır en az iki-üç yumurta olur daha önce yoktu mesela yemezdim.Spor a başladığmdan beri iştahım dahada açıldı.Özellikle akşam yemeğim hiç yoktu artık var ve sanırm kiloya en büyük katkı akşam yemeği oldu.
Benimki birazda psikolojik ve kararlılığmdan kafaya koydum mu yaparm genelde :)

birgünde ortalama menü;
3yumurta
zeytin,üçgen peynir,2-3dilim kaşar,2dilim salam (şarküteri olduğu içn kahvaltı zengin ayıptır söylemesi)
ice tea 330ml
150gr ekmek

pilav+fasulye (gün aşırı en az 160gr ton balıklı salata)
4-5 dilim ekmek
ice tea 330 ml :D

tadelle+500ml %0.1 yağlı light süt

2tabak ev yemeği
2-3dilim ekmek
ve günde en az 750ml su

sizce çok mu bunlar :D

sehpa dün ulaştı bana ve hemen montajını yapıp denedim.50 tane mekik çekmeme rağmen inanılmaz ter attım normalde yerde klasik yarım mekik yapıyodum 100 tanede bukadar etki görmemiştm.Çok etkili,Çekerken kasları görebiliyorum ve bu harika bi duygu,bu sporu seviyorum :D

yeni konu açmamak için bu konuyu hortlatıyım dedim,

Arkadaşlar ben evde uzun süredir vucut çalışıyorum, barfiks sopam pilates topum 60 kg halter setim var. bir adet ağırlık sehpası ve mekik sehpası almak sitiyorum, ikisinin toplamı 400 lirayı bulmayacak şekilde.

öncelikle hem mekik hem de ağırlık sehpası olarak bu ürünü buldum

http://www.****************/liste/d...2147483635_353045_355454%7d&fh_refview=lister

Ağırlık koyma yerini sonradan sanayide yaptırabilirim ama boyum 186 olduğu için küçük gelebilir diye düşündüm

http://www.****************/liste/d...2147483635_353045_355454%7d&fh_refview=lister

bu üründe ise ön tarafa eklenti yok diye düşündüm, bicepsler için arm curl sanırım. Sonrasında ağırlık sehpası ayrı mekik sehpası ayrı mı alsam dedim ve mekik sehpası için ;

http://www.****************/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=355453&Productid=spordelta121

http://www.****************/liste/d...2147483635_353045_355453%7d&fh_refview=lister

bu iki ürünü buldum. Sizce ne yapmalıyım, mümkünse acil yardımınıza ihtiyacım var bu gece sipariş geçecem çünkü.

Back
Yukarı