Ev için doğru bir program mı?

Daha önceden spor salonunda vüçut geliştirmeyle uğraşıyordum paradan dolayı evde çalışmaya karar verdim.
Çalışma programım:
1.gün: Biceps+Triceps
2.gün: Göğüs+kanat
3.gün: Omuz
4.gün: Bilek+bacak
5.gün: Mide

Hareketler dambıl+uzun bar ile yapılan temel hareketlere dayanıyor.

Dostum p90x'i tavsiye ederim ev programı olarak. Ama daha önce geçmişin varsa barbrothers 5 Killerıda deneyebilirsin :)

P90x linki : http://kickass.to/p90x-t7699216.html
P90x herhangi bir body programından farkı biraz daha güç kazanımı , kondisyon artışı sağlıyacaktır.Ve gerçekten yorucu rutinleriyle yağ yakımınıda iyi bir haftalık çizelgesiyle getirir.
Ama evde vücut geliştirme klasik body building tarzı çalışıcam diyorsan programını bi değiştirsen daha iyi olabilir.
1.gün: Göğüs+Biceps
2.gün:Off
3.gün: Sırt+Triceps
4.gün :Mide
5.gün: Omuz
6.gün: Bilek+bacak
7.gün: Mide
Bu rutin daha yararlı olur.

arada dinlenme günleri koymalısın
omuz bacak birleştirebilirsin zira evde çok ağır bacak çalışma imkanın olmayacaktır.
bileğide kol gününe koyabilirsin
ama dediğim gibi aralara dinlenme günleri koy

P90x linki : http://kickass.to/p90x-t7699216.html
P90x herhangi bir body programından farkı biraz daha güç kazanımı , kondisyon artışı sağlıyacaktır.Ve gerçekten yorucu rutinleriyle yağ yakımınıda iyi bir haftalık çizelgesiyle getirir.
Ama evde vücut geliştirme klasik body building tarzı çalışıcam diyorsan programını bi değiştirsen daha iyi olabilir.
1.gün: Göğüs+Biceps
2.gün:Off
3.gün: Sırt+Triceps
4.gün :Mide
5.gün: Omuz
6.gün: Bilek+bacak
7.gün: Mide
Bu rutin daha yararlı olur.

p90x ücretli diye duymuştum bu link ücretsiz mi ?

p90x ücretli diye duymuştum bu link ücretsiz mi ?

:D Torent linki o ücretsiz.P90x normalde 12 dvd den oluşuyor.Tony Horton dünyanın hertarafına satıyor.Tabi insanlar bunu internete upload edince download etme şansınız oluyor.
P90x normalde benim bildiğim kadarıyla 12 dvd , beslenme programı , 4 uygulama takvimi , barfiks barı , dumbell barları , direnç bandı ve mat zemin olarak satılır.

1.gün göğüs biceps
2.off
2.gün omuz triceps
3.off
4.gün sırt
5.gün off
6.gün bacak olursa daha iyi olur bence mide egzersizlerini bacak antremanı olmadığı günlerde yap çünkü bacak egzersizleri yaparken midede çalışır

P90x yapma imkanın varsa yani batfiks barı falan bulabilirsen kesinlikle dene . Kendi yaptığın programdan kat kar iyi olacağına kefilim

Back
Yukarı