ev çalışması için tavsiyeleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba sizden ev çalışması için program vs tavsiye istiyorum :)

yaşım:16 boyum:1.85 kilom:73

2 aydır çalıştığım ve faydalarını gördüğüm programım :D
20-15 şıvav
25-20-20 yarım mekik
25-20-20 ters mekik
25-25-25
göğüsten açıp kapama damıl ile
15-15 ters tutuş bench press dambıl ile
25-25 yukarı dambıl presi

ayrıca 5 aydan beri haftada 2 gün yüzüyorum baklavalarım artık sayılıyor ama göğüsler yeni yeni şişmeye başlıyor.

tavsiyelerinizi bekliyorumbench_O

Bence 3-4 kilo alsan daha iyi olur boyun uzunmuş. Ayrıca dambıl çalışmaların yanlış geldi bana. 25 tekrar yapıyorsan o agırlık sana az geliyor demekki. Agırlıgı max 12 tekrar yapabilceğin şekilde arttırırsan daha verimli olucaktır. Beslenmende önemli forumda bulabilirsin nasıl beslenilceğini..

bence direkt set al ilerde isine yarayacak cünkü bu hatayı bende yapmıstım

sitede evde dambıl ile çalışma programı var onrdan başlayın
bide döğüs çalışırken press + açış şeklinde yapın önce press ardından açış harketi

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı