EURO 2012 Güzelleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azi

Yeni Üye
euro-2012-guzelleri-2353292.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353120.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353124.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353128.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353136.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353140.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353168.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353176.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353196.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353213.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353225.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353233.Jpeg

euro-2012-guzelleri-2353245.Jpeg

Son resimdeki benim eskiye benziyor :P

Hepsi birbirinden güzel kızların ya :) Ölüm Grubu :D Bu kızların hepsi final oynar...

Hiç biri güzel değil bu tipleri çok görüyoruz zaten internette filan sarmıyor artık.
İnanın üstlerinde bir şey olmasa gene bakmam o derece sıkıldım böylelerinden.

bi tanede fanatikte vardı bu gun onu atlamıslar :D bu haldeyim

Hiç biri güzel değil bu tipleri çok görüyoruz zaten internette filan sarmıyor artık.
İnanın üstlerinde bir şey olmasa gene bakmam o derece sıkıldım böylelerinden.

Cool luk yapmaya gerek yok :) hayatin boyunca bu kizlardan biri ile tanisma ihtimalini gozden gecir bence :)

Cool luk yapmaya gerek yok :) hayatin boyunca bu kizlardan biri ile tanisma ihtimalini gozden gecir bence :)

Ben şahsi fikrimi söyledim.
Ciddiyim tanışmakla bile uğraşmam o tip kızları sevmiyorum.
Kendimi beğenmişlik gibi olmasın usta ama o tipte kız evimde olsun işim olmaz yani.

hepsi çok güzel hatta mükemmel 4 yabancı sevgilim oldu bir tanesi isveçliydi dördüncü fotoğrafdaki kıza benziyordu inanın şuana kadar 13 kızla çıktım onunla geçirdiğim gün sayısı azdır ama hayatımın en mutlu günleriydi hani diğerleri bir yana isveçli kız bi yana aşka inanmam ama onu biraz sevmiştim evet itiraf ediyorum bu tür hanımları internette görmek ayrıdır gerçekte evinde görmek ayrıdır ve evinde gören erkeklerinde bu hanımlarla işi olur her mesajda sırf dikkat çekmek için boş mesaj atmaya gerek yok

hepsi çok güzel hatta mükemmel 4 yabancı sevgilim oldu bir tanesi isveçliydi dördüncü fotoğrafdaki kıza benziyordu inanın şuana kadar 13 kızla çıktım onunla geçirdiğim gün sayısı azdır ama hayatımın en mutlu günleriydi hani diğerleri bir yana isveçli kız bi yana aşka inanmam ama onu biraz sevmiştim evet itiraf ediyorum bu tür hanımları internette görmek ayrıdır gerçekte evinde görmek ayrıdır ve evinde gören erkeklerinde bu hanımlarla işi olur her mesajda sırf dikkat çekmek için boş mesaj atmaya gerek yok

Isin garibi benim de hic Turk sevgilim olmadi :)

çok şey kaçırdığını düşünmüyorum benim olduda ne oldu şımarıklık havalanma terslemeler saçma sapan aklına gelmeyecek şeylere bozulmalar başkada bir şey görmedik tartışmalı ayrıldım hepsinden şimdikiyle iyi gibi oda daha ilişki yeni diye

Bu kızın da taktırması lazım diye düşünüyorum :) Göğüse biraz daha önem vermesi gerekiyor,vücuduna oranla azıcık geride kalmış :)

Ihtiyaci varsa diyelim :) Cunku genetigi cok guzel kizlar var. Ozellikle burada :D Ben de silikonlulari severim

''ComeFRomEngland'' benchpress de kaç basıyo acaba :)

Back
Yukarı