Eti Lifalifi Yemenin Pratik Çözümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar uzun zamandır tüketirken zorlandığım bu ürünü yemenin en pratik yolu;

1 su bardağı yağsız sütü bir kaba koyup kaynama noktasına gelmiyecek şekilde hafifçe ısıtın daha sonra gramajınıza göre eti lifalifi içine dökün. 1-2 dakika beklerseniz yulaf daha yumuşak bir hal alacak ve en sonunda bir yemek kaşığı harnup pekmezinizi ( keçiboynuzu pekmezi ) ekleyin. Yulafın tadı hafif kırılıyor yumuşadığı içinde rahat yeniyor. Bunu soğuk sütlede denedim ama aynı kıvamı yakalayamıyorsunuz.
 
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız



Arama Kelimeleri :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yemek-tarifleri/eti-lifalifi-yemenin-yolu-55868.html


Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı