Arkadaşlar uzun zamandır tüketirken zorlandığım bu ürünü yemenin en pratik yolu;
1 su bardağı yağsız sütü bir kaba koyup kaynama noktasına gelmiyecek şekilde hafifçe ısıtın daha sonra gramajınıza göre eti lifalifi içine dökün. 1-2 dakika beklerseniz yulaf daha yumuşak bir hal alacak ve en sonunda bir yemek kaşığı harnup pekmezinizi ( keçiboynuzu pekmezi ) ekleyin. Yulafın tadı hafif kırılıyor yumuşadığı içinde rahat yeniyor. Bunu soğuk sütlede denedim ama aynı kıvamı yakalayamıyorsunuz.
1 su bardağı yağsız sütü bir kaba koyup kaynama noktasına gelmiyecek şekilde hafifçe ısıtın daha sonra gramajınıza göre eti lifalifi içine dökün. 1-2 dakika beklerseniz yulaf daha yumuşak bir hal alacak ve en sonunda bir yemek kaşığı harnup pekmezinizi ( keçiboynuzu pekmezi ) ekleyin. Yulafın tadı hafif kırılıyor yumuşadığı içinde rahat yeniyor. Bunu soğuk sütlede denedim ama aynı kıvamı yakalayamıyorsunuz.