Eti lifalifi nasıl tüketmeliyim ?

Ben tadını kabak çekirdeğinin kabuğuna çok benzetiyorum bu yüzden yoğurtla yiyorum tadı da hoşuma gidiyor, sütle karıştırdığımda midemi bulandırıyor.
Kahvaltıda ya da kahvaltıdan sonraki ara öğünde tüketebilirsin.
 
Antrenman oncesi sonrasina tuketmeyelim diyorsun yani ?[DOUBLEPOST=1412181876][/DOUBLEPOST]Peki eti lifalifi bir nekadar buyuklukte bir kasede kac porsiyon tuketmeliyim

Birde lifalifi dolaba koysam birsey olurmu ?
 
Son düzenleme:
genelde kahvaltıda tüketilir , antreman öncesi : antremanda sorun çıkarmıyorsa kullanılabilir , antrenman sonrası : basit karbonhidrat içermeyen bir beslenme düzeni varsa (beyaz pirinç - makarna vs.) yerine alınabilir
 
Peki eti lifalifi bir nekadar buyuklukte bir kasede kac porsiyon tuketmeliyim

Birde lifalifi dolaba koysam birsey olurmu ?

BuzDolaba koymama gerek yok ağzını iyice kapat herhangi biryere koy
Ne kadar tüketeceğin senin gün içinde Alman gereken karbo ile orantılı onu biz bilemeyiz mutfak terazin yoksa 1.5 su bardağı(bu bildiğimiz klasik su bardakları o şekilli mekilli büyük olandan değil) 100 gr geliyo ona göre ayarla



iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Back
Yukarı