yasinsahin
Üye
selamun aleyküm öncelikle forumda bu tarifi bulamadığım için yeni konu açıyorum.lifalif yulaf ezmesi body sporu yapan çoğu kişinin tercihlerinden birisi yüksek besin değerleri onu cazip kılıyor ama yerken of bu saman gibi bitmicek heralde hiç içine ne koysam yerim dediğinizi duyar gibiyim çünkü ben diyordum.kilo alması gereken bir kişiyim ve 50 gr ın üstünde yiyemiyordum .2 gün önce birşey keşfettim onu yememiz için mükemmel bir hale getiren şey çikolata ama ülker damak felan değil çünkü erimiyorlar . bimde satılan buono bitter çikolata sanki bunun için yapılmış gibi.
işte bu çikolata
buda yulaf ezmemiz
şimdi işleyişe gelelim dediği gibi yapın ama buono yu ortadan kırın 1 günlük yarısını kullanıyoruz hem ince olduğundan fazla da tüketmemiş oluyoruz
sonra parçaları yani 3 l sıralar halinde olan tek bir parçaları böllüyoruz yulaf ezmemizi döktüğümüz kabın içine karma bir şekilde teker teker koyuyoruz her yerine koymaya çalışın yaklaşık 200 gr ylaf ezmesi rahat yenyor ona göre ayarlayın.sütümüzü ısıtıyoruz kaynamış olmıcak sadece sıcak olsun yeter. üzerine döküyoruz ve hazır 1 dk bekleyin çıkolatalar ericek sonra kaşığı daldırıp yiyin ilk kaşıkdan sonra ne demek isteidğimi anlıcaksınız afiyet olsun .

işte bu çikolata

buda yulaf ezmemiz
şimdi işleyişe gelelim dediği gibi yapın ama buono yu ortadan kırın 1 günlük yarısını kullanıyoruz hem ince olduğundan fazla da tüketmemiş oluyoruz
sonra parçaları yani 3 l sıralar halinde olan tek bir parçaları böllüyoruz yulaf ezmemizi döktüğümüz kabın içine karma bir şekilde teker teker koyuyoruz her yerine koymaya çalışın yaklaşık 200 gr ylaf ezmesi rahat yenyor ona göre ayarlayın.sütümüzü ısıtıyoruz kaynamış olmıcak sadece sıcak olsun yeter. üzerine döküyoruz ve hazır 1 dk bekleyin çıkolatalar ericek sonra kaşığı daldırıp yiyin ilk kaşıkdan sonra ne demek isteidğimi anlıcaksınız afiyet olsun .