mardin1234
Üye
merabalar arkadaşlar ben 16 yaşında lise 2 öğrencisi bi gençim benim bi takıntım ten rengim rengimin esmer oluşu aslında ben kendim dert etmem rengimi neysem oyumdur severimde kendi rengimi allaha şükür güzel duruyor bende biraz ama canımı sıkan şeyse milletin benimle dalga geçmesi bazı insanlar ten rengimle dalga geçiyorlar okulumdaki bazı hocalar bile benle dalga geçiyor işte zenci kara siyah gibi şeyler buda benim morelimi cok bozuyor madem tamam anlıyorm kara bi insan olduğumu ama yüzümüze vurmak zorundamısın arkadaş yok neymiş sevdiğimizden dalga geçiyoruz diyorlar ama içime dert oluyor ve özgüvenimi kaybediyorum sarsılıyor özgüvenim hep kara simsiyah adamları sanki bana benzetiyorlar hayır gerçekten hayatımda zenci görmesem yada siyah bi insan diyecemki ben gerçektendede siyahım zenciyim ama öylede değilim onlar dalga geçince gülüyorlar bende gülüyorum biraz ama içimden ne patlamalar oluyor bilmiyorlar yani mesela şu tipe bak fln diyorlar arada kendi öz güvenimi kaybediyorum bi yere gitsem rahat edemiyorum ten rengimle dalga geççekler diye sanki toplum içinde dışlanıyorum