arkadaslar merhaba biraz yagli kilo----------------100 kg. bech pres---------185. deat lift------------240 kg. squat--------------275kg. bar curl------------70 kg.-6*4set ÖNEMLI OLAN ÖLÇÜSÜ DEGIL ISLEVIDIR..... (BENCE) HERKESE ALLAH YARDIM ETSIN...
ES ES PARDON ARKADASLAR OMUZ 145 CM.DI BI YALNISLIK OLDU AGIRLIKLARA GÖRE ÖLÇÜLER0M DÜSÜK BENCE AMA NAPALIM ARTIK...
maşallah es es valla helal olsun sana yakında müsabakalar falan girmeyi düşünmüyormusun bb kaç yıldır yapıyorsun.kür yaptın mı vs v.s
selam kardes ortalama 4-5 senedir dönem dönem b.b. çalisiyorum. kür olayina gelince simdiye kadar 2 kür yaptim onlarda bi seferde en fazla 4-6 haftalik kürler(böylesi hem daha iyi ve daha saglikli) kürle gelen spor spor filan degil bence kendimizi kandirmayalim, tabi aranizda prof. olup yarisma yapan varsa o hariç tabii beslenme hayvanlar gibi antrenman dinlenme ve tabiki iyi bir motivasyon...
es es dostum kişisel birşey sorabilirmiyim resimde eğer yanlış görmüyorsam saçlar biraz seyrelmiş gibi acaba ırsimi? yoksa yaptığın kürlerle alakalı mı?
slm hsd merhaba kardes saç olayi %'de 70 irsi bende ama stress ,ilaç vb. gibi seylerde etkiliyo tabiki kür olayina gelince çok agir kürler yapmadim ama belkide etkilemisdir habib kardes gel beraber yürüyelim,güzel düsüncelerin için sagol...
sağol es es ama vücut dediğim gibi heybetli maşallah zaten kılda keramet olsaydı ................... bitmezdi bendede önler açılmaya başladı ufak ufak ailede yok böyle bişey ama bakalım
nerelerdesiniz ya es es ve eyeseeyou ? ne güzel üye olmustunuz (yazilariniz cok iyiydi ya) nerelerdesiniz ?
selam kardesler merhaba ... e nassim biz arasira gözüküyoruz ama seni hiç göremedik buralarda sen ne yapiyorsun