yunustutarxd
Üye
Yaşım 14 Boyum 1.58 kilom 60 ama abi göğuslerımı çok buyuk buluyorm buyukte yanı tişört giyemıyorum 11 yaşında bi ameliyattan sonra kilo almaya başladım onceleri kışın bile üstüme bişeyy gıymeden tişörtle çıkyordum şimdi aklet tişört hırka veya montsuz dışarı çıkamyıorum utanıyorum napabılırım nasıl kuçulteblırım bunu destekleyen şeyler varmı abur cubur gibi bunu durdurmamın şansı avrmı egzersiz hareketleri her türlü bu konu hakkında benı bılgılendırın lutfen hayatımdan tişört kelımesını yalnız kullanamaz hale geldım ya güneşte yanyıorum ama utancımdan montla duruyorum birde 11 yaşında kilom 33dü apandis ameliyatı geçirdim 1 yılda 48 e çıktım devamında bu sorun çıktı göbeğim fazla yok hatta az ama göğüslerim buyuk lutfen bılgısı olan paylaşsın şimdiden eyw en kısa surede benı bılgılendırmenızı ıstıyorum bu meseleyi annem babamla konuşmadım ama bir sıkıntıysa bu konuyu onlara da danışcam buyuzden vakit geçmeden en hızlı şekilde yapılamsı gereknlerı ypamka istiyorum[DOUBLEPOST=1430605218][/DOUBLEPOST]
RESİM İSTERSENİZ DİYE ATTIM YA NOLUR ÇÖZÜM BULUN BI EGSERSİZ BİRŞEY SOYLEYIN JINEKOMASTİMİ BİRŞEY SOYLEYIN LUTFEN ABİ MESAJ ATAN İLGİLENEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN

Son düzenleme: