merhaba arkadaşlar
ben erkan yaş 19 kilom;69 boyum;1.75
vücud tipimi bilemiyorum vücudum çok düzensiz ve ne yapacağımı hiç bilemiyorum profosyonel yardım gerekiyor.
en büyük sorunum geçmişte aşırı ve düzensiz beslenişimdi şuan çok pişmanım forma sokmaya çalışıyorum ama acemiyim ne yapacağımı bilemiyorum.
göğüs kısmında hiç kas tabakası yok full yağ otururken sarkıyor..
göbek deseniz oturunca kat kat cıkıyor bel çevreleride hafiften dışarda.(aslında karnımı kasınca altta kas tabakasnı birazda olsa hissediyorum.
3 gün oldu yeni diyet ve kardio ya başladım ama ne kadar doğru gidiyorum bilemiyorum.
diyetim şöyle
kahvaltı
4 yumurta beyazı ve karışık salata ve yeşil çay
öğle
tavuk eti yada yeşil olan sebze haşlamaları ve yeşil çay
akşam(18:00 da yapıyorum)
öğle yediklerimin aynısı ve yeşil çay
ara öğünlerde yeşil elma
ekmek yemiyor aşırı yağlı tuzlu şekerli tüketmiyorum.
kardio diyosanız
sabah vakti tempolu koşu yapıyorum 30dk-45dk
akşam vaktide tempolu koşu yapıyorum 30dk-45dk
bana altın tavsiyeler gerekiyor sizlerin bana yardımcı olacagınızdan eminim
bir kaç fotoğraf atıyorum şimdi dahada atmamı isterseniz detaylı çekip atabilirim.
1.
2.(bakınız kemiklerim okdr iri ki ve kas olayı göğüs kısmında nerdeyse hiç yok kasılınca göğüs kafesleri belli oluyor.

3.

evet fotoğraflar böyle sizce ne yapmalıyım benim vücuddan adam olurmu yorumlarınızı bekliyorum
ben erkan yaş 19 kilom;69 boyum;1.75
vücud tipimi bilemiyorum vücudum çok düzensiz ve ne yapacağımı hiç bilemiyorum profosyonel yardım gerekiyor.
en büyük sorunum geçmişte aşırı ve düzensiz beslenişimdi şuan çok pişmanım forma sokmaya çalışıyorum ama acemiyim ne yapacağımı bilemiyorum.
göğüs kısmında hiç kas tabakası yok full yağ otururken sarkıyor..
göbek deseniz oturunca kat kat cıkıyor bel çevreleride hafiften dışarda.(aslında karnımı kasınca altta kas tabakasnı birazda olsa hissediyorum.
3 gün oldu yeni diyet ve kardio ya başladım ama ne kadar doğru gidiyorum bilemiyorum.
diyetim şöyle
kahvaltı
4 yumurta beyazı ve karışık salata ve yeşil çay
öğle
tavuk eti yada yeşil olan sebze haşlamaları ve yeşil çay
akşam(18:00 da yapıyorum)
öğle yediklerimin aynısı ve yeşil çay
ara öğünlerde yeşil elma
ekmek yemiyor aşırı yağlı tuzlu şekerli tüketmiyorum.
kardio diyosanız
sabah vakti tempolu koşu yapıyorum 30dk-45dk
akşam vaktide tempolu koşu yapıyorum 30dk-45dk
bana altın tavsiyeler gerekiyor sizlerin bana yardımcı olacagınızdan eminim
bir kaç fotoğraf atıyorum şimdi dahada atmamı isterseniz detaylı çekip atabilirim.
1.

2.(bakınız kemiklerim okdr iri ki ve kas olayı göğüs kısmında nerdeyse hiç yok kasılınca göğüs kafesleri belli oluyor.

3.

evet fotoğraflar böyle sizce ne yapmalıyım benim vücuddan adam olurmu yorumlarınızı bekliyorum