Ergun Helvacı (İp Atlama Kardio)

her seferinde bir hevesle elime alıp yapmaya çalışmışımdır bir türlü beceremedim :D Tebrik ederim.
Bu arada salon ortamıda çok ilginç ilk defa böyle bir salon gördüm.

her seferinde bir hevesle elime alıp yapmaya çalışmışımdır bir türlü beceremedim :D Tebrik ederim.
Bu arada salon ortamıda çok ilginç ilk defa böyle bir salon gördüm.

Teşekkür ederim salon ağırlık basmak üzerine değil daha çok kondisyon olarak gelişiyoruz temel hareketlerin makineleri ve sehbaları felan var hep ama dediğim gibi fitness gibi daha çok sadece ağırlık değil vucudun kendi ağırlıyla yaptığımız hareketler :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:46 ----------

nasıl bir salon bu camilerde en alt katta verilen kuran dersleri gibi :lol::lol:

Biz buna crossfit diyoruz ağırlıkla zayıflama gibi birşey daha çok şekillenme ve fitness üzerine olan birşey sürekli ağırlık basmak yerine vucud ağırlığıyla yapılan farklı farklı hareketler var mesela benim vucudumdaki olan çoğu kişiden daha yüksek kondisyona sahibim bu sayede :)
Salonda pek ağırlık görmemenin nedeni budur thums:

İp atlarken parmak ucu atlamaya özen göster dizlerini çok çekiyosun ve ipi tutuş şeklini düzeltmeye çalış.Kavrama yeri avcuna otursun.

Bence gayet iyisin aynı şekilde salonda biraz tuhaf ama güzel görünüyor özellikle o tekerlek :)

İp atlarken parmak ucu atlamaya özen göster dizlerini çok çekiyosun ve ipi tutuş şeklini düzeltmeye çalış.Kavrama yeri avcuna otursun.
Teşekkür ederim ve şu kelebek hareketi yeni yeni yapmaya başladım o yüzden biraz zorlanıyorum :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:33 ----------

Bence gayet iyisin aynı şekilde salonda biraz tuhaf ama güzel görünüyor özellikle o tekerlek :)

Teşekkür ederim ahah evet haklısın biraz farklı gözüktüğü doğru :) n

Back
Yukarı