b0zkurtt50
Üye
selam. ben 15 yaşında 173 boyunda ve 60 kiloyum.babamın boyu 165 fakat soyumuzun ortalması 170 civarıdır.abim 176.Bundan 3 yıl öncesinden 1.5 yıl öncesine (1 buçuk yıl) kadar düzensiz bir şekilde body çalışmıştım.şu an heryerimde özllikle kollarımda kas mevcut.ailem ve yakınlarım boy uzamasını engelleyeceğimi söylüyorlardı fakat ben dinlmedim.body çalışmamın 6. ayları gibiydi baya boy attım . ondan sonra boyumun uzaması yavaşlamaya başladı. bu aralar daha da yavaşladı.ve kemiklerde baskının onlarda daha çabuk sertleştiğini sağladığını öğrendim ergenliğimi tamamlamadım daha yüzümde sakal yok.sportiflik, atletiklik çeviklik ne ararsanız bende
var yani sporla her zamn iç içeyim. ailem vucudum itibariyle daha uzayacağım kanaatinde. acaba kemik gelişimim durmuş mudur? ve boy kürü denen bir şey buldum (ergenlik dönemindekiler için) uygulasam işe yarar mı?
var yani sporla her zamn iç içeyim. ailem vucudum itibariyle daha uzayacağım kanaatinde. acaba kemik gelişimim durmuş mudur? ve boy kürü denen bir şey buldum (ergenlik dönemindekiler için) uygulasam işe yarar mı?