Ephedrexin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dhardhar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dhardhar

Üye
Arkadaşlar arkadaşım Ocak sonuna doğru Amerika'ya gidecek ve ben de Amazon.com'dan vergisiz olarak ucuza ilaç alabileceğim. Şimdi l-carnitine ler konusunda çok kararsız kaldım. Bunları ararken karşıma bir de ephedrexin ler çıktı. Thermogenic falan yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı kullanan veya? Forumda arattım ancak bulamadım bu konuda bir bilgi. Ephedrine ile karıştırılmasın lütfen bu arada. Şimdiden teşekkür ederim.

Boyum 1.82 kilom 100 :(

Haftada 3 gün sualtı antremanı yapıyorum. Geri kalan 3 gün bazen 4 gün 3 değişik program halinde ağırlık çalışıyorum.

ephedrin le karıstırılmıcak bısey yok...ıkısı de ephedra ıcerıyo ... yada ısmını oylesıne koymuslar da olabılır tabı...

yani sizce o zaman fat burner genel anlamda sıradan işe yaramaz olarak mı kabul etmeliyim?

bunu da deneyen biri vardır elbet :)

Bu konuyla ilgili bende internet üzerinde az önce gördugum bir konuda hemen forma aratim ve bu topic önume cikti ve simdiki konuda baktigim efedrin icerilen tabletin basligi yeni basliyanlar icin degildir diye yaziyor demekki etkisi iyi gibi dusunduruyor bu baslik

Bu konuyla ilgili bende internet üzerinde az önce gördugum bir konuda hemen forma aratim ve bu topic önume cikti ve simdiki konuda baktigim efedrin icerilen tabletin basligi yeni basliyanlar icin degildir diye yaziyor demekki etkisi iyi gibi dusunduruyor bu baslik

Bu ürün Ephedra-Free'dir. Yani Efedrin içermez.

Urun tanitimi:

Extreme Thermogenic Fat Burning Fire With:

EpheDrexin™ can be summarized in one short sentence: The most extreme men's fat burner available anywhere - bar none!
No other men's fat burner packs the punch that EpheDrexin™ delivers. If you're serious about extreme fat burning, look no further than this amazing weight loss product.
EpheDrexin™ Contains Ten Of The World's Most Potent Fat Burning Compounds To Energize Your Weight Loss Goals!
KEY FEATURES:

• Ephedra-Free, Legal, Non-Prescription Extreme Fat Burner KEY BENEFITS:

• Extreme men's fat burner TARGET MARKET:

Men involved in any weight loss program. SIZE:

• 90 Capsules

Icerigi:
pheDrexin™ T6-Blend:
1- Caffeine Anhydrous USP
2- Citrus Aurantium Extract (90% Synephrine)
3- Piper Nigrum 30,000 HU
4- L-Carnitine L-Tartrate
5- L-Tyrosine
6- Garcinia Cambogia (HCA)

Icerigine baktiginiz zaman reklaminda pohpohladiklari kadar bir numarasi olmadigi anlasiliyor, malebolgia gibi dusunuyorum ben de. Piyasaki rakipleri cok daha kuvvetli.

Back
Yukarı