Enine Genişleme (Kilo Alma) - Yardımcı Olur musunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smone
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Smone

Üye
Öncelikle yanlış yere yazdım.Farkındayım ancak diğer bölümlere yazma yetkim yok.

Boy: 1.55
Kilo: 55-60 Arası

Benim gelişimimde problem var. Kronik Karaciğer rahatsızlığım var. Bu yüzden ilaç vs. kullanıyorum.Ama az ilaç kullanıyorum.

Yediğim besinler yaramıyor veya düzenli birşeyler yiyemiyorum.
Zayıf yani sıska bir yapım var. Şişmanlamak değil de Biraz Kalıplı olmak,Enine genişlemek için doğru besinler nelerdir? Bu konuda yardımcı olur musunuz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:31 ----------

yok mu yardım edecek.

doktora danışmadan yapma önce bunu söylemek isterim eğer kilo almak istersen kilo aldırıcılar var onlara bir göz at yada bsn syntha 6 var ( reklam oluyorsa özür dilerim yeniyim) onu tercih ederim ama önce mutlaka doktora danış...

doktora danışmadan yapma önce bunu söylemek isterim eğer kilo almak istersen kilo aldırıcılar var onlara bir göz at yada bsn syntha 6 var ( reklam oluyorsa özür dilerim yeniyim) onu tercih ederim ama önce mutlaka doktora danış...

Ben ilaç kullanamam. İlaç istemedim zaten..

Değerli üyemiz;

Bekleme süresini ihlal edip ilgili kural maddelerini ihlal ederek özellikle başka bir bölüme başlık açtığınız için başlığınız içeriğine bakılmaksısın kilitlenmiştir.

Lütfen başlık açmadan önce 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkürler.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı