Enerjim yetmiyor antrenmana

Merhaba arkadaslar spora baslayali 6 ay kadar oluyor ancak ilk 3 3.5 ay duzenli gittim vizeler finaller butler neticesinde programim baya aksadi ancak 2.donem basladi ve daha sinavlara cok var yeniden duzene soktum sporu ancak soyle bir sorunum var program 4 gunluk ve gunler tek bolge degil misal pazartesi ust gogus ve omuz antrenmani var toplam 6 hareketten olusuyor hergun her hareket 5x10 seklinde ancak ogle yemegimi yiyiyorum aradan 1 saat geciyor hazirlanip spora gidiyorum oda yaklasik yarim saat suruyor evden cikmadan 2 bardak su icip oyle gidiyorum ama daha ilk hareketin 3.setine geciyorum hani uzun saatler ac kalirsiniz enerjiniz biter gozleriniz kayar feri soner ya aynen o durumda oluyorum boyle bas donmesi gibi ilginc birsey oluyor tahlil yaptirdim hicbir sorun yok hersey yerli yerinde sizce ne yapmaliyim bu durumda tavsiyeleriniz nelerdir?

Beslenmede yeterli karbonhidrat almıyor olabilirsin ona dikkat et.
Spora gitmeden yarım saat önce filan kahve iç daha geç yorulmanı sağlar.
Birde motivasyon eksikliğin olabilir yani isteksiz veya zoraki gidiyorsan oluyor olabilir.
Güzel bir müzik listesi hazırla müzik benim performansımı baya etkiliyor açıkçası.

Karbonhidrat eksiğin vardır bence. Ackresin dediği gibi. Antremandan 20 dakika önce nescafe gold iç. İyi gelecektir. Ama karbonhidrat önemli. Ne yediğini bi yazarmısın bu arada

Karbonhidrat eksiğin vardır bence. Ackresin dediği gibi. Antremandan 20 dakika önce nescafe gold iç. İyi gelecektir. Ama karbonhidrat önemli. Ne yediğini bi yazarmısın bu arada
Hocam genelde derslerim oglen bitiyor okulda ve yemekhanede yiyiyorum genelde ve her gun pirinc bulgur pilavi ve tavuk veya et kesinlikle cikiyor orada yiyiyorum ve doymus sekilde ayriliyorum okuldan eve gelip dinlenip gidiyorum kahveyi deneyecegim.
Beslenmede yeterli karbonhidrat almıyor olabilirsin ona dikkat et.
Spora gitmeden yarım saat önce filan kahve iç daha geç yorulmanı sağlar.
Birde motivasyon eksikliğin olabilir yani isteksiz veya zoraki gidiyorsan oluyor olabilir.
Güzel bir müzik listesi hazırla müzik benim performansımı baya etkiliyor açıkçası.
Istek full hocam ama neden oluyor bilmiyorum.
Ne kadar agir calisiyorsun ? Bir de son 3 ay aksattin sanirim, o yuzden de performansin dusmus olabilir.
Eski programimda ne kaldiriyorsam ayni sekilde devam ediyorum hani gideyimde gosteris yapayim tarzi agir alip altinda ezilmiyorum ama enerji bitiyor.

Back
Yukarı