en sevdiginiz sporcu aktörler

hangisi

• stallone

Votes: 24 32,0%
  • wesley snipes

Votes: 7 9,3%
  • arnold

Votes: 22 29,3%
  • van damme

Votes: 22 29,3%

• Total voters
    75

van_damme34

Yeni Üye
çoğumuz amerikan filmlerini izleriz ve bu filmler sayesinde bir çok aktöre hayranlık duyarız
ben rumuzumdan da anlaşılacagı gibi jean claude van damme hayranıyım
sizin hayran oldugunuz hem fizigini hem oyunculugunu begendiğiniz aktörler kimler?
rambo.jpg
1269047049.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:18 ----------

arnold-schwarzenegger.jpg

1. jean claude van damme
2.sylvester stallone
3.michael jai white (lisetede yok ama gene de yazim)
4.scott adkins... bu 4 ünün üstüne sporcu aktör tanımam :)

Üçlü bir sıralama yapmam gerekecekse eski, şu anda çokta aktif olmayan aktörlerden

1-Arnold Schwarzenegger
2-Sylvester Stallone (Kim ne derse desin Rocky ve Rambo serisi sinema tarihine kazınmıştır.)
3-Hugh Jackman (Günümüz aktörlerinden en iyi vücuda sahip olan şahıslardan biridir bence.)

Arnold schwarzenegger bir efsanedir yalnız ermeni soykırımına destek vermesiyle gözümden düştü....ha efsanesin mefsanesin ama hiçbir milleti aşağılayamazsın.....okumadan.....gerçeği öğrenmeden kalkıpta soykırım var desen ayıp edersin...sana saygımız vardı...sporuna sonsuz saygım vardı ama kendin ettin kendin buldun......top 10 da aşağılara indin.....her zaman 1. sylvester stallon......namı diğer italyan aygırı ve sinemaya altın harflerle kazınmış rocky.......2. sırada jean claude van damme.... döner tekmelerine hayran olduğum harika bir dövüşçü...bacaklarını makine gibi kullanır kendileri......filmleride harikadır ayrıca rocky gibi 3. sırada arnold abimiz ama bize ters yaptı ama efsanedir millet ona tapıyo (ben değil ) o ayrı......biz kişiliklerini boşverelim en iyisi....

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone özellikle bu iki dev aktör hiçbir zaman gerek sporcu olarak gerekse oyuncu olarak unutulmayacaktır bu böyle biline

Ryan Reynolds kesinlikle... Blade 3'te Hannibal King rolünde izlemiştik, daha sonra o film için yaptığı inanılmaz define ve kaslı vücuttan sonra artık birer birer süper kahraman rolleri almaya başladı.

Sylvester ile Arnold arasında kaldım. Arnold, sinemada Terminator serilerinden sadece aklıma geliyor ve o film serilerinde de karakterin çok önüne geçemediğini düşünüyorum. Sylvester ise başlı başına aktör her şekliyle, denk bir karşılaştırmanın doğru olmamasına karşın oyum Sylvester'a :)

listede ki dört isimden üçü çok iyi oyunlar snipes, stallone, van damme bu oyuncular dışında jai white de iyi oyuncu ama jai white bu zamana kadar hep dövüş filmlerinde oynadı diger oyuncular çok yönlü oyuncular bu yüzden dolayı onlar daha önde gelir.

1.Scott Adkins ( özellikle yenilmez 3' te harikaydı, izlemenizi tavsiye ederim. )
2.Michael Jai White ( yenilmez 2 ve blood and bone de tek kelimeyle müthişti. )
3.Jason Statham ( sırf jason var diye izlediğim çok film oldu. )
4.Donnie Yen ( onu hepimiz ipman ile tanıdık. )

Back
Yukarı