En Sevdiğiniz Komedyen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mestano
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En sevdiğiniz Türk komedyen

• Total voters
    76
hepsi herşeyi yapıyor ama benim kalbimde yerleri bu şekilde..aslına bakarsanız hepsi zaten farklı işlerin de adamı..

cem yılmaz - en iyi stand-up çı..daha iyisi yok
beyazıt öztürk - en iyi talkshowcu - daha iyisi
şahan ve ata - en iyi taklitçi
yılmaz erdoğan - en hüznü ve eğlenceyi bi arada tutabilen tiyatrocu
levent kırca - en iyi siyasi hiciv komedisini yapmış olan
nejat uygur - yıllarca komedi diye belden aşağı esprileri ve basit esprileri dayatan bir komedyen kuşağının ferdi (musluğa sumluk diyince gülünür gösterilerinde)

hepsi herşeyi yapıyor ama benim kalbimde yerleri bu şekilde..aslına bakarsanız hepsi zaten farklı işlerin de adamı..

cem yılmaz - en iyi stand-up çı..daha iyisi yok
beyazıt öztürk - en iyi talkshowcu - daha iyisi
şahan ve ata - en iyi taklitçi
yılmaz erdoğan - en hüznü ve eğlenceyi bi arada tutabilen tiyatrocu
levent kırca - en iyi siyasi hiciv komedisini yapmış olan
nejat uygur - yıllarca komedi diye belden aşağı esprileri ve basit esprileri dayatan bir komedyen kuşağının ferdi (musluğa sumluk diyince gülünür gösterilerinde)

Nejat Uygur'a biraz uyuzumdur. Küçükken annemin iş yerine gelirdi, benimle muhabbet ederdi. Bana senin bahsettiğin şakaları yapardı, uyuz olurdum:D Ama yinede küçüklüğümün hatıralarından olduğu için severimde...

Beyazıt öztürk'ü tek geçerim. Bana biraz daha halktan ve samimi geliyor. Yani espri yaparken, izleyicileri eğlendirirken içinden geldiği gibi düşüncelerini, tavrına dışa vuruyor. Sadece sahnede değil, her ortamda eğlendirici bir karakterdir bence. Ayrıca alçakgönüllü, dürüst ve beyefendi bir adam bana göre.

Yine tiyatro kökenli biri Tolga Çevikel diyorum ben.

Ata Demirer, Cem Yılmaz bu ikisi de gösterilerinde küfür ve belden aşağı esprilerle güldürüyorlar zaman zaman.

Tolga Çevikel' in sahnedeki o ezik tavrı rolle salağa yatmasıyla birleşince çok güzel hoşuma gidiyor. Her hafta aynı şekilde yapmasına rağmen izledikçe izleyesim geliyor :D

Cem Yılmaz işini çok iyi yapan biri, ama mütevazılığını kaybetmiş biri malesef. Son gösterisiydi sanırım, gösterinin başında üstü kapalı bir 15 dakika kendini överek başlıyor resmen. Eğer bunlar olmasa 10 numara komedyen. Allah vergisi bir durumu var. Suratına bakınca bile gülesi geliyor insanın. :)

diğerleri de cok iyi ama CMYLMZ marka :) bu yetenekten güldürmekten falan başka bişi.

Türkiyeyi işim gereği gezen biri olarak size söyleyebileceğim, Şahanın abartısız canlandırmış olduğu karakterlerin çok daha fazlası içimizde yaşamakta. Ben Şahanı çok başarılı buluyorum filmleri ve komedyenliği konusunda.

Back
Yukarı