En sevdiğin korku filmi ne?

benim başlıktanda anlaşılacağı üzere çığlık.:evil:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:46 ----------

açılan başlık nasıl siliniyo kimse iplememiş :D

Gerek dinimiz gerekse bilincimizde olan şeyler ( ruhlu,cinli) filimlerden korkarım buna örnek olarak : musallat filmi,,Inside / İçerde,The Descent / Cehenneme bir Adım gibi filmler.

ancak Çığlık serisi fena değildi çocukluğumda çok seyretmiştim bu arada neva campbell hanıma o zaman aşık olmuştum:D ancak çığlık 3 filmi diğerlerine göre durgundu

korku filmi evde izlenecekse yanınızda arkadaşlarınızın olmaması lazım diğer türlü daha çok komedi filmine dönüşüyor :)

Ben de korku filmlerine güler geçerim normalde ama anneliese michael diye bir film izlemiştim 2 yıl önce yanımda 4-5 tane arkadaşım olmasına rağmen çok fena gerildim hatta gece uyuyamamıştım.

Filmden önce bu kadının gerçek hikayesini araştırıp ses kayıtlarını falan dinlemiştim o sebeple zaten tırsmıştım epey, film de tuzu biberi oldu altıma kaçıracak kadar korktum desem yeridir.

Beni küçükken en çok korkutan filimler,Garez1 ve Onlar'dı.Bu filmleri 15 yaşıma kadar unutamamış ve karanlıktan hep korkmuştum.
Artık korku filmi izlemiyorum,ne kadar korkmasada insan bilinç altını dolduruyor.

İslam dininde cinler gerçekten var olduğu için cinli filmlerden korkarım. Dabbe ilk çıktığı zamanlarda 11 yaşındaydım. Fragmanını reklamlarda yayınlıyolardı 1 hafta uyuyamamıştım. 1 hafta aynı korkunç bir rüyayı görmüştüm sıyırıyodum nerdeyse.. Uyku hapı filan içiyodum her gece. Halen rüyayı eksiksiz hatırlıyorum.

Davetsiz (the uninvited) Kesinlikle harika bir film
E- Katil (Bu da çok iyi)

Ama favorim testere serileri tartışmasız. Serinin her filiminde senarist daha da şaşırtmayı başarıyor. Tavsiye edilir kesinlikle.

Ben de korku filmlerine güler geçerim normalde ama anneliese michael diye bir film izlemiştim 2 yıl önce yanımda 4-5 tane arkadaşım olmasına rağmen çok fena gerildim hatta gece uyuyamamıştım.

Filmden önce bu kadının gerçek hikayesini araştırıp ses kayıtlarını falan dinlemiştim o sebeple zaten tırsmıştım epey, film de tuzu biberi oldu altıma kaçıracak kadar korktum desem yeridir.

evet bende bu filmi izlemiştim fakat 2 gün boyunca etkisinde kalmıştım.Sadece filmi izleseydim kalmazdım belki, gerçek bir hayatı konu aldıgı için ve araştırdıgım için korkmustum hatta sitesi http://www.gencmekan.com/diger-biyo...korku-filmlerine-konu-olan-gercek-hayati.html merak edenler okuyabilir.

1... 2... fredi geldi
3... 4... pencereyi ört
:) bir de çaki vardı katil bebek

evet bende bu filmi izlemiştim fakat 2 gün boyunca etkisinde kalmıştım.Sadece filmi izleseydim kalmazdım belki, gerçek bir hayatı konu aldıgı için ve araştırdıgım için korkmustum hatta sitesi http://www.gencmekan.com/diger-biyo...korku-filmlerine-konu-olan-gercek-hayati.html merak edenler okuyabilir.

Ses kayıtlarıda bunlar akşam kesinlikle dinlemeyin bence , tırstım ulaaan :D
Çok kötü çok https://www.facebook.com/video/video.php?v=1364823713603

Back
Yukarı