l30n66 dedi:oncelikle bunu yazarken efedrinin zararlarini yazdin mi?Ben bi efedrin fani olarak soyluyorum cokyararini gormus olsamda kullanma bagimlilik yapar zararlari buyuk herkesten herekese degismeside daha tehlikeli kilar dusun yokus assagi gidiyosun we arabanin hizini belirliyemiyosun..Paraya kiy lipo 6 hydroxycut animal cut tarzi bisey al...5cm buyuk pazu icin paraya kiyip protein tozlu bcaa li cratinlimi is yapardin yoksa erkeklik hormonunla oynayip ileride cocugun olmama kadina benzeme karacigerini iseme ve daha birsuru sayamadigim sey riskine mi girersin?...Ben yaptim ciddi sekilde gobek werdim sende yaparsin..Biraz kardiyo biraz yedigine dikkat et his bisey sagligindan daha kiymetli degil...
eferin meferim yalan az yiyecen bol cardio yapacaksın...!!!!!!!!!
5 yaşında çocuğa sorsanız bilir bırakın artık bu saçma sapan ilaçları...
hiç bi anlamı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben Hydroxycut kullandım ve tam 14 kilo verdim .. simdi baya bi iceldim .. Amacım kas kütlesini biraz artırmak suanda .. Yağ yakmak için eger butcen el veriyorsa bi destekleyici fat burner almalısın .. Hydroxycut hardcore hem asırı bir enerji veriyor hem vucut ısımı yukseltiyor ve daha fazla terlememe yardımcı oluyor butün bunların yanında yağ da yakıyor yakmıyor olsa ben 14 kiloyu veremezdim neden cunki diyet yapmadan verdim ...
şuandada xenadrine hardcore kullanıyorum bununda yararlarını asırı terleme ve bana verdigi enerjiden goruyorum ..
Ama maddi durum yok dersen yağsız ye ve bool bol düz koşu yap hafif tempo ..
OVERCOME rumuzlu arkadasım Hydroxycut kullanmıssın bu 14 kiloyu ne kadar zamanda verdin ve bu bahsetmıs oldugun ilacın fiyatı ne kadar?yardımcı olursan sevınırım...saygılarımla....
vücut ve ağırlık çalışan arkadaşlar...elmada protein parçalayıcı enzimler var..ablam biyolog o söyledi..elma bekleikçe(ki daldan koparıp yemiyoruz) o enzim artıyomus ve proteinleri parçalıyomus yemeyin yani..enzimin adıda pektinaz dı sanırım