en iyi nitrik oksit ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozan119
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en iyi nitrik oksit ürünü ?

• Total voters
    84
Açıkcası bu insandan insana değişen bir şey. En iyi şu demek bence yanlış olur. Tabi içerik kalitesi diye bir şey vardır. Bu forumda da sık sık rastladığımız bir şey bana yarayan ürün başka arkadaşa yaramıyor, ona yarayan üründe bana yaramıyor.

Açıkcası bu insandan insana değişen bir şey. En iyi şu demek bence yanlış olur. Tabi içerik kalitesi diye bir şey vardır. Bu forumda da sık sık rastladığımız bir şey bana yarayan ürün başka arkadaşa yaramıyor, ona yarayan üründe bana yaramıyor.

neden öyle bazısı arginin e bazısı kafeine duyarsız gibi birşeymi yani bilimsel bi açıklaması varmı bunun

neden öyle bazısı arginin e bazısı kafeine duyarsız gibi birşeymi yani bilimsel bi açıklaması varmı bunun

Kafein duyarliligi kisiden kisiye degisir, gayet normal. Bunun yaninda stimulantlarin tamami icin gecerli.

Bu yuzden pre workout ureticileri farkli urunler kullaniyor.

Kimisi arginine kafein creatine kimisi yohimbi, guarana vs kullaniyor. En temizi sizi uyaran stimulanti ve olcusunu bulmaniz.

Ben işe yaramıyor demiyorum. Ama insandan insan fark eder. brhmcr bu konuda bir açıklama yapmış. En basiti bu forumda gördüğümüz bir şey. Benim 3 ölçeğe çıkıp etki görmediğim ürün başka bir arkadaşta 1 ölçekte karıncalanma yapıyor. Farklı üründe bende işe yararken başkasında yaramıyor.

Bir de burada kişinin beklentisi önemli.

Bır cok urun kullanmıs bırı olarak ( jack3d hemorage noxplode unıversal rage superpump c4 assault vb.)

1.Jack3d
2.Hemorage
3.C4
4.Universal Rage
5.Noxplode
6.Assault
7.Superpump

Benım sıralamam bu sekılde ..

Ayrıca 1olcek hemo rage 2 olcek noxplode karıstırıp ıcmıstım bu da gercekten etkı vermıstı sıcak basmıstı guzel bır etkı almıstım..

C4 Kullandım 60 porsiyonluktan. Performansı iyiydi. Pump olarak değilde enerji bakımından etkisini hissettim.Şuan dışarıdan bir arkadaşa jack3d getirttim.İlk 2 antrenmanda hiç bir etkisini görmedim diyebilirim.Olmadı porsiyonu yükselticem.

Arkadaşlar herkese s.a yaklaşık 2 ay sonra 3 km koşu,barfiks,şınav şeklinde 2 gün üst üste olucak bir elemeye gireceğim.Yaş 28 boy 178 kilo 75 yaklaşık 2 yıldır v.g yapıyorum.Daha önce hiç pre workout ürün kullanmadım.Hangi ürünü almamı tavsiye edersiniz birde max etki için ürünü seçmelerden önce ne zaman kullanmaya başlamalıyım.Yada bunun yanına yan üründe alayım mı?

noxa hiç gerek yok.seçmelerden 1-1,5 ay önce β-Alanin/kreatin kombinasyonuna başla,seçmelerde sana dayanıklılık konusunda çok yardımcı olacaktır.

noxa hiç gerek yok.seçmelerden 1-1,5 ay önce β-Alanin/kreatin kombinasyonuna başla,seçmelerde sana dayanıklılık konusunda çok yardımcı olacaktır.

sağolasın bu kombinasyona bakayım o zaman.Birde b-alanin universal dan başka alabileceğim marka var mı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:25 ----------

elimde yarım kutu gaspari qualitine var.bununla birlikte b-alanin kullanımı nasıl yapmalıyım yükleme yapmama gerek var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende C4-NO-XPLODE-MP ASSAULT ürünlerinin arasında kaldım c4 ü çok uygun fiyata buldum ama yinede fiyat gözetmeksizin soruyorum sizce hangisini alsam daha iyi olur şuanda kullandıklarım;
-Nitrotech
-glutamine dymatize
-biffamino
-ultimate aol
-twinlab creatine
-lipo6 black

Arkadaşlar bende C4-NO-XPLODE-MP ASSAULT ürünlerinin arasında kaldım c4 ü çok uygun fiyata buldum ama yinede fiyat gözetmeksizin soruyorum sizce hangisini alsam daha iyi olur şuanda kullandıklarım;
-Nitrotech
-glutamine dymatize
-biffamino
-ultimate aol
-twinlab creatine
-lipo6 black

C sikki hicbir, zaten lipo6 black var orada, bu kadar kafein ya duyarsiz hale getirir, ya da seni birara kalp hastasi eder.

lipo6black i sadece 1 gün kardiyo ve bacak çalışması yapıyorum haftada o günlerde kullanıyorum. Bunun dışında kullanacağım için sordum :)

Craze almayı dusunen arkadaslar size soyle anlatayım , 3 olcek c4 aldım bişey hissedemedim gittim animal pump aldım bişey hissedemedim , animal pumpla 2 olcek c4 aldım gene bişey yok , ama craze aldım bi kere midem zarar gormez ama boyle bi mide bulantısı yaptı bende 1 olcekte bişey yok 2 olcekdede resmen midem agzımda dolastım yani sunu soylemeliyim kullandıklarım arasında bir tek c4 bana boyle bi his veriyordu o hissi seviyordum ama animal pump la craze hayal kırıklıgı oldu.

craze de zaten 2 ölcek tavsiye edilmiyor antrenmandan 2-3 saat önce en son ögünü tüketmis olacaksin sonrasinda ac karinla antrenmandan yarim saat önce 1 kasik yetiyor craze i bende denedim gayet iyi tabi yasaklanan jack3d kadar degil..

aç karnına alıyorum zaten ama tadıda iyi değil ne bileyim bende simutant lar pek fayda etmiyor :)

Jack'i hiç kullanma fırsatım olmadı ama cok merak ediyorum bi şekilde kullanıcam şu zamana kadar Gaspari Superpumptan şaşmadım jacke kadarda şaşmam :)

Bsn noxplode, c4, kullandım, bu iki ürün ilk kullanımlarda süper hissettirdi ilk 1 veya 2. kullanımda sonrasında 3 ölçeğe kadar çıktım malesef bende etkisi bitti ( aç karna alıyorum ) sonra free kafein olarak weider iyidir diye 16 porsiyon hadi 1 ay kafeinsiz adam gibi çalışalım dedik oda etki etmedi. Bu tür pre work outlara karşı inancım kalmadı, bu aralar taktiğim 2-3 cup neskafe bağımlılık olursa 2-3 hafta sıfır kafein ( mehter marşı dinliyorum :) kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Kafeini birden kesince malesef çok zorlanıyorum. Free kafein olarak verim alamadım. Benim gibi olan kardeşlerim varsa tavsiyelerinizi duymak isterim. ( Ayrıca definisyondayım weiderde şeker oranı biraz fazla geldi ki sadece glikojen depolarına yönelik olduğunu biliyorum ancak bazen gün sonunda girdiğimde yükleme yapılmış olduğunu düşünüp ektra şeker beni biraz yorabilir. ) mp assoult sesleri yükseliyor ama gene korkuyorum açıkçası.

slm arkadasalar... assault ve ingilterede unlu olan bir kac markanin pre-workout urunlerini kullandim... assaul fruit puch guzel bir urun.. jack 3d icerigindeki yasakli maddeyi cikardi cunku ingilterede ve bir cok ulkede yasakliydi icerigindeki dmaa maddesinden dolayi.. sonucta cogu pre-workoutlar iyi.. size tavsiyem.. tek bir urune bagli kalmayin.. degisik urunleri kullanin cunku belli bir sureden sonra vucut kullaninlan urunun icerigine bagisiklik kazaniyo ve fazla performans almanizi kisaltiyoru benim kanimca ki ben gordum sonucunu.. iyi calismalar.. no pain...no gain...

Back
Yukarı