en iyi nitrik oksit ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozan119
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en iyi nitrik oksit ürünü ?

• Total voters
    84
mp asasult ikinci kutuyu bitimek uzereyim etkilerinden oldukca memnunum , yeni bi urune geciyim derken anladigim kadariyla bi 15 gun ara verip assulta devam etmek en mantiklisi olucak.

baya arama yaptım ama bu tür bir başlık açılmamış..hayret ettim şahsen koskoca forumda en iyi nitrik oksit başlığı yok :O ..bulabilen varsa versin başlığı hemen kilitleyelim :badgrin:

shotgun bundan 3-5 sene önce hem tad hem performans açısından berbattı..noxplode 3-5 sene önce gayet iyiydi ama zamanla 3.ölçeğe bile çıksanız etkisi azalıyordu.. vpx shotgun ve noxplode içeriklerini sürekli güncelliyorlar..son halleri nasıldır bilmiyorum..shotgun'ı övüyorlar..

aslında kullananlar sadece kullandığı ürünün etkisini tadını karışmasını anlatsada karşılaştırabiliriz biraz bence ürünleri

NOT:çok iyi çok süper gibi yorumlar değilde sadece kullanınca olanları yazarsanız daha iyi olur kendi görüşünüzü katmadan ;)

kullanınca etkısını ayrıntılı bıcımde yazarmısın kardesım bende almayı dusunuorum ıns eskısınden daha saglamdır etkı olarak :)

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kullandıklarım : no-xplode 1,no-xplode 2,no-xplode NT, superpump max, jack3d, MP assoult, Musletech nanovapor(hap) ,Cellucor C4.

hiç biri bende ''harika'' diyebileceğim bir etki yaratmadı :( bu konuda çok şansızım :(

yinede sıralama yaparsam
1- Cellucor C4
2- MP assoult
3- geri kalanlarda aynı etkiyi yaşadım :o

düzenli olarak 2 ürün kullandım no-explode ve assault

no explode dan hiçbir etki almadım kutunun yarısındayken arkadaşıma verdim. boşa gitti param ya neyse

assaulttan kutu bitene kadar etki aldım. 1 haftadır kullanmıyorum yani yenisini almadım ama şuan 1 haftalığına ara verdim idmanlara falan aradan sonra tekrar assault almayı düşünüyorum

en iyiyi bulabilmemiz icin diger urunleri de denememiz gerekiyor.
genelde forumda soyle bir yanilgi olabiliyor, kim hangi urunu kullaniyorsa o secenegi isaretliyor.
ayrica, cesitli urunlerin degisik vucutlar uzerinde farkli etkiler ettigini soylemeden gecmeyelim.

konuya donecek olursak, ben eski jack3d'lerden kullaniyorum. fiziksel degil belki ama bilincsel pump konusunda cok basarili.
yani odaklanmaniz konusunda kusursuz bir hizmet sergiliyor. enerji seviyeniz de ust duzey kaliyor. (soyle berraklastiralim, antreman bitimi normalde yuruyecek derman kalmazken vucutta, jack3d kullanimi sonrasi bir baska antremani zorlayabilirim dusuncesi beliriyor) tabi ki, hakki verilmis bir agirlik calismasi sonrasi boyle bir sey mumkun degil ama bunu dusunmenize sevketmesi bile muhim...

Son düzenleme:
3 Ay kadar önce bu başlığa aldığım ürünü yazmıştım.

Bu arada ;
Mp Assault
Driven Sport Craze
C4 (5 servis kadar)

Assault bence silik bir ürün. Craze sağlam ama onunda tadı adamı öldürüyor içilmiyor yani. C4 güzel tadı ama onunda kesin denenebilir denmesi için daha çok kullanılması lazım.

Muscle Freak - Arginine X plode sağlam içerikli ürünler.

Back
Yukarı